Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O’Brien – “Bitch Back” (feat. FLETCHER)

In een wereld waarin elke popster het volgende TikTok-icoon wil worden, valt er vaak veel bagger terug te vinden, maar zo nu en dan is er een artiest die toch zijn eigenheid weet te behouden. Een van die weinige namen is Olivia O’Brien, die haar grote doorbraak in 2016 kende met “i hate u, i love u”. Sindsdien ging het vanzelfsprekend snel en natuurlijk zat ook de immens populaire videoapp daar voor iets tussen, maar toch liet de Amerikaanse zich niet helemaal verleiden door de snelle poen. Zo brengt ze met regelmaat nog een fijn nummer uit, waaronder onlangs nog een samenwerking met Oli Sykes van Bring Me The Horizon. Ook vandaag staat er een samenwerking op de planning, al is deze wel iets meer voor de hand liggend. Voor “Bitch Back” sloeg ze namelijk de handen in elkaar met de populaire FLETCHER.

Met “Bitch Back” lijken de twee alsnog te mikken op een TikTok-, al dan niet radiohitje. De relatief korte duur en vooral de herkenbaarheid in het refrein verraden dat, maar dat betekent daarentegen niet dat het meteen om een slecht nummer gaat. Het is namelijk een zomerse popbeat die het geheel mooi samenhoudt, terwijl de twee zangeressen vooral plezier lijken te maken. ‘It’s all good, I got my bitch back’, klinkt het in de refreinen lekker catchy, waardoor die zich binnen de kortste keren in je gehoorkanalen nestelen. Meezingen is dus al snel een vanzelfsprekendheid, waardoor Olivia O’Brien en FLETCHER met “Bitch Back” een oorwurm van het zuiverste soort te pakken lijken te hebben.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1409 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

FLETCHER @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Overtroffen verwachtingen en een podium bezaaid met bh's

De 28-jarige Cari Elise Fletcher zorgde gisteravond voor een onvergetelijke passage in de Ancienne Belgique. Ze kon rekenen op een extatisch publiek,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Bitches These Days"

Op haar zestiende kwam de Amerikaanse Olivia O’Brien in de schijnwerpers te staan door haar hitsingle “i hate you, i love you”,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "girls girls girls"

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.