FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The National en The Smashing Pumpkins eerste headliners Live /s Live 2024!

© CPU – Jan Van Hecke

Nu de herfst ook weertechnisch in het land is, kan het uitkijken naar de zomer officieel beginnen. Live /s Live neemt die gedachte redelijk letterlijk, want het festival komt vandaag met het eerste nieuws rond de editie van 2024. Het belangrijkste natuurlijk voorop: The National staat op vrijdag 28 juni op het hoofdpodium, nog steeds in het Middenvijverpark in Antwerpen. Net zoals bij de eerste editie in Zeebrugge, zullen Matt Berninger en zijn band dus een festivaldag voor hun rekening nemen, maar in de tussentijd is de discografie natuurlijk flink gespijsd. Met First Two Pages of Frankenstein en Laugh Track hebben de Amerikanen maar liefst twee nieuwe platen voor te stellen aan het Belgische publiek. Daarbovenop krijgen we er met The Smashing Pumpkins meteen een tweede naam bij. Zij zullen op zondag 30 juni een plaatsje op het podium krijgen.

Verder maakt de organisatie bekend dat Live /s Live in 2024 opnieuw een driedaags festival wordt, plaatsvindend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni. Tickets kan je vanaf 26 oktober, 10u kopen aan 90 euro per dag. Meer info is terug te vinden op de website.

2049 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Live /s Live kondigt Sheryl Crow, Passenger en meer aan!

Live /s Live is een relatief nieuw festival in ons landschap, dat dit jaar voor de derde keer plaatsvindt en dat voor…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The National, dEUS, LCD Soundsystem, RAYE en meer sieren eerste worp van Down The Rabbit Hole 2024!

De festivals zijn definitief wakker geschoten en zo krijgen we naar goede gewoonte net voor het einde van de maand november ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.