Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Keni Titus – “just keep driving”

Keni Titus is best dit jaar druk bezig, aangezien haar nieuwste uitgave “just keep driving” is al de derde single die ze in 2023 uitbrengt. We kennen haar als een persoonlijke singer-songwriter die gemoedelijke muziek brengt en vooral intiem overkomt. Zo bracht ze begint vorige maand nog het serene “american spirit” uit. De Amerikaanse kan vooral op sociale media op een trouwe fanbase rekenen, wat vandaag de dag eigenlijk niet meer zo bijzonder is. Wat wel bijzonder is, is haar nieuwste single die ons opnieuw meeneemt in haar dromerige wereld.

Keni Titus kreeg de inspiratie voor “just keep driving” op een zomerse dag die ze met haar crush beleefde. Dat zomerse horen we in de muziek, voornamelijk in de instrumenten die op een gemoedelijk tempo de zangeres begeleiden. We horen zachte drums, een gitaartje en zelfs naar het einde toe een viool, die er dan eerder iets melancholisch aan toevoegt. Titus zelf klinkt dan weer dromerig en benadrukt vooral het liefdevolle aspect, een gevoel dat trouwens ook wordt versterkt door zinnen als ‘da da da’. “just keep driving” gaat – zoals de titel doet vermoeden – over het rondrijden met de auto en deze single zou dan ook perfect passen tijdens een zomers tripje waarbij de zon aan het ondergaan is. Kortom, Keni Titus neemt ons met haar meest recente nummer opnieuw mee in haar liefdevolle wereld en wij luisteren vol overgave naar wat ze te zeggen heeft.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Keni Titus - "american spirit"

Een zoektocht naar Keni Titus op het wereldwijde web, brengt ons al snel bij de sociale media van de artieste en laat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.