Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gotu Jim – “Yoko”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Genoeg in champagne gezwommen! Gotu Jim pompt dan ook liever dan dat hij verzuipt en net daarom blijft hij niet bij de pakken zitten. De Amsterdammer kondigde tijdens zijn erg leuke passage op Pukkelpop reeds aan dat er iets nieuws op komst was en na een kleine maand wachten is daar een eerste voorproefje van. De laatste jaren scoorde de Nederlander al een paar bescheiden hitjes zoals “Stiekem wil ik dj zijn” en “Oranje Etiket”. Met een zelfverklaarde onvervalste ‘New Jersey Club Banger’ lokt Gotu Jim ons nu weer richting de dansvloer en daar zeggen wij uiteraard geen neen tegen.

“Yoko” is de ultieme disstrack verhult in een hapklaar jasje waarop je niets anders kan doen dan je dansbenen boven te halen. Echt uithalen doet Gotu Jim op zijn eigen manier; met een behoorlijke portie humor en zonder iemand persoonlijk te viseren. Wel komen we te weten dat hij cola alleen met rum drinkt en dat hij lang niet meer heeft gedroomd omdat zijn dromen al werkelijkheid zijn. Muzikaal zit het allemaal behoorlijk snor in elkaar met wat vocaleffectjes en zoete melodietjes. Op die manier is “Yoko” een zeer amusante en passende opener voor het clubseizoen.

Instagram / Twitter (X)

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 3): Van mysterie naar hysterie

De derde dag van Pukkelpop begon nogal wisselvallig door de regen en dat liet iedereen plots een klein beetje panikeren. Gelukkig klaarde…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult aan met XINK, Ethel Cain, sor, DIRK. en meer!

Na een korte pauze in het aankondigen van nieuwe namen, was de organisatie van Pukkelpop vorige week helemaal terug met gloednieuwe aanvullingen…
InstagramLiveRecensies

S10 @ Ha Concerts: De paaseieren hebben gesmaakt

Stien den Hollander haar carrière brak open toen ze vorig jaar het Eurovisiesongfestivalpodium besteeg met “De Diepte“, maar inmiddels groeide de zangeres…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.