Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pip Blom – “Get Back”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Nog een zestal weken en dan kunnen de fans van Pip Blom eindelijk naar Bobbie luisteren. De langverwachte derde langspeler van de Amsterdamse indierockband verschijnt namelijk op 20 oktober en nu krijgen we al de laatste single die in aanloop naar de release van de plaat zal worden uitgebracht. Eerder verschenen ook al de drie singles “Tiger“, “Is This Love?” en “Kiss Me By The Candlelight“, en die deden alvast veel goeds vermoeden.

“Get Back” opent met aangenaam drukke electronica, waarna de fraaie stem van frontvrouw Pip Blom er al snel bijkomt. Er wordt opgebouwd naar een uiterst catchy refreintje, waarbij de woorden ‘get back’ voortdurend elkaar opvolgen. De subtiele keyboards op de achtergrond verstevigen het geheel nog wat verder en zorgen er ook voor dat alles nog wat makkelijker blijft hangen. Het nummer kabbelt op die aanstekelijke wijze drie en een halve minuut verder en dat was geen seconde te veel. “Get Back” is wederom een fraaie en uiterst catchy single van Pip Blom.

Bobbie verschijnt op 20 oktober

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

454 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2023 (Festivaldag 4): Gesnuister in het duister

Na de lange en zware metaldag van gisteren stond een relatief kalme dag op het programma van de Lokerse Feesten. Om negentien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.