Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Neck Deep – “Take Me With You”

© CPU – Emiel Viellefont

Het is al een enerverend jaar geweest voor Neck Deep. De band verzorgde het voorprogramma van YUNGBLUD op zijn arenatournee in het Verenigd Koninkrijk, bracht een samenwerking met Busted uit en bracht een nieuwe knaller uit met “Heartbreak Of The Century”. Als klap op de vuurpijl kondigden ze jubileumshows ter ere van Rain In July aan. Het is dus veilig om te zeggen dat Neck Deep volledig terug is.

Met “Take Me With You” bewijst Neck Deep opnieuw de veelzijdigheid en het vermogen om pakkende melodieën te combineren met een vleugje humor en sociale reflectie. De single biedt een frisse kijk op het thema van buitenaards contact, met een knipoog naar zowel poppunkinvloeden als de fascinatie voor UFO’s. Het is duidelijk dat de band zichzelf niet te serieus neemt, maar tegelijkertijd weten ze hun eigen stempel te drukken op dit luchtige nummer. Frontman Ben Barlow verklaart de titel heel simpel: ‘we zouden een lied moeten schrijven over buitenaardse wezens met de titel “Take Me With You”. Ik zou liegen als ik zei dat het geen lichte knipoog was naar blink-182’s “Aliens Exist”.’

Met de aankomende Europese tour, die hen langs Vooruit in Gent brengt, belooft Neck Deep de fans een spectaculaire live-ervaring die zowel de energieke nummers als de diepgaandere thema’s van hun repertoire zal omvatten. “Take Me With You” is een welkome toevoeging aan het groeiende portfolio van Neck Deep en houdt ons in spanning voor wat ze nog meer in petto hebben. Ons vind je terug in de moshpit op 2 november in Vooruit.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Neck Deep - "We Need More Bricks"

De opwindende poppunkformatie Neck Deep uit Wales zette Gent eerder deze maand in vuur en vlam met een zinderende show in VIERNULVIER…
InstagramLiveRecensies

Neck Deep @ VIERNULVIER: Alle kleuren van poppunk

In de wereld van de poppunkmuziek is er een genre dat bekend staat als ‘generic pop punk’, en laat dat net afdeling…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Neck Deep - "Heartbreak Of The Century"

Valentijnsdag staat in het teken van de liefde, maar niet als het aan de mannen van Neck Deep ligt. De groep uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.