Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza & Flume – “Silent Assassin”

© Dana Trippe

De in Zimbabwe geboren, Australische Tkay Maidza is terug. Na de trilogie van ep’s genaamd Last Year Was Weird (Pt. 1, 2 en 3) komt er nu een nieuw project aan. De eerste single heet “Silent Assassin” en is in samenwerking met de bekende Australische muzikant en producer Flume. Op Instagram kondigde Maidza nog drie singles aan, die samen deel uitmaken van een project dat later uitkomt. De videoclip van de nieuwe single is geregisseerd door Milo Lee.

“Silent Assassin” is een korte, maar krachtige single die vanaf seconde één barst van de energie en je aandacht trekt tot de laatste. Zoals eerder gezegd ligt de productie in handen van Flume en hij zorgt voor blazende 808’s en eclectische synths, die op hoog volume een gevaar zijn voor de trommelvliezen. Tkay Maidza moet niet onderdoen en rapt twee minuten lang de bombastische beat aan flarden. Met luchtige, maar snedige lines als ‘I’m out the box, they wanna beef, we can get rowdy like Roddy’ etaleert ze nog maar eens haar, in overvloed aanwezige, raptalenten.

Met tonnen charisma en zelfverzekerdheid kondigt ze een nieuw tijdperk aan in haar carrière, een tijdperk waar wij met veel plezier naar uitkijken.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza - "WUACV"

Haar roots ligt in Zimbabwe, ze groeide op in Australië, zette gtote muzikale stappen in Berlijn en woont tegenwoordig in Los Angeles….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza - "Nights in December"

Wat hebben Dua Lipa en Billie Eilish gemeenschappelijk? Ze namen beide Tkay Maidza mee op tour en zijn volledig overtuigd van haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sycco - "Ripple" (feat. Flume & Chrome Sparks)

Het kan soms snel gaan in de muziekwereld, vraag dat maar aan Sash McLeod. De twintigjarige zangeres kon tot voor kort niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.