Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla – “SABOTAGE//” (feat. Travis Barker)

© CPU – Nathan Dobbelaere

Kenneth La’ron, voor de vrienden beter bekend als KennyHoopla, moet één van de hardst werkende artiesten van het moment zijn. Midden mei liet hij “YOU NEEDED A HIT//” op ons los, zijn eerste nieuw werk sinds het zeer goed ontvangen SURVIVORS GUILT: THE MIXTAPE//. Twee weken geleden kregen we dan weer de verrassende, maar geslaagde samenwerking met Bloc Party “Keep It Rolling”. Dat je een beetje slim moet zijn om het ver te schoppen weet KennyHoopla als geen ander; kies je samenwerkingen zorgvuldig. Nu haalt hij zijn grote vriend Travis Barker er weer bij.

“SABOTAGE//” trapt af met ritmische drums en een super strak gitaarlijntje. KennyHoopla zingt op zijn geheel eigen wijze tijdens de strofe terwijl Travis Barker alle hoeken van zijn drumstel blijft bespelen in de meest complexe manier. Half rappend, half zingend waant Kenny zich een weg naar het refrein waar we een explosie van melodie krijgen. In de schaduw van Machine Gun Kelly bouwt KennyHoopla naarstig aan zijn eigen weg met een poppunkgeluid dat echt wel origineel probeert te zijn. Een opzet waar hij steeds in slaagt. Ook op deze “SABOTAGE//” voegt hij op het einde een knap staaltje muzikaliteit toe dat ervoor zorgt dat deze song geen nietszeggend poppunk doorslagje is waarvan er dertien in een dozijn zitten.

KennyHoopla aan het werk zien kan deze zomer op 18 augustus op Lowlands. Twee dagen later geeft hij het beste van zichzelf op Pukkelpop. We kunnen je warm aanraden een stop te maken aan het podium waar hij speelt want live brengt hij zijn muziek naar een hoger niveau.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blink-182 - "FELL IN LOVE"

Het illustere blink-182, bestaande uit Mark Hoppus, Travis Barker en de onvermoeibare Tom DeLonge, is momenteel bezig aan een Europese tournee en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blink-182 - "DANCE WITH ME"

Wie herinnert zich de videoclips van “All the Small Things” en “What’s My Age Again” van blink-182 niet? In wat wordt aangekondigd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.