Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla – “YOU NEEDED A HIT//”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Poppunk leeft en daar zit ook KennyHoopla voor een stuk voor iets tussen. De Amerikaan gooide een aantal stevige nummers de wereld in alvorens door ene Travis Barker te worden opgepikt. Het bleef echter niet louter bij de toonaangevende drummer van blink-182, want ook op vlak van liveshows speelde hij zichzelf in de kijker. Afgelopen zomer kon je KennyHoopla bijvoorbeeld aan het werk zien op Pinkpop, Rock Werchter en nog heel wat andere Europese festivals, en dat was achteraf gezien zo slopend dat hij eventjes de stekker eruit moest trekken. De kracht en energie heeft hij gelukkig teruggevonden, en dat kan je merken aan zijn nieuwe single met de laconieke titel “YOU NEEDED A HIT//”.

De poppunk zegt hij op “YOU NEEDED A HIT//” (even) vaarwel en dat op erg fraaie wijze. De energie spat er bij de eerste noten meteen van af en zorgt zo voor een enorme stoot van adrenaline door je aderen. De gitaren zijn lekker strak, de drums jagen het tempo de hoogte in en dan is er uiteraard ook nog ene KennyHoopla die met z’n ongetemde zelve de lat eigenhandig nog hoger weet te leggen. Het refrein van “YOU NEEDED A HIT//” is bijzonder catchy en blijft, zoals een echte hit, binnen een handomdraai hangen. Na luttele twee minuten zit het plezier er alweer op, maar wij duwen met graagte nog een paar keer op de repeatknop.

Op zondag 20 augustus staat KennyHoopla op Pukkelpop en dat in het illustere gezelschap van onder andere King Gizzard & The Lizard Wizard, Bakar, Beartooth, Destroy Boys, Knocked Loose en Scowl.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1870 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla - "keep a window open//"

De naam KennyHoopla duikt de laatste tijd steeds vaker op. Lui kan je hem moeilijk noemen want met de regelmaat van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla - "SABOTAGE//" (feat. Travis Barker)

Kenneth La’ron, voor de vrienden beter bekend als KennyHoopla, moet één van de hardst werkende artiesten van het moment zijn. Midden mei…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.