Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Peggy Gou – “(It Goes Like) Nanana”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Peggy Gou – “(It Goes Like) Nanana”

De Zuid-Koreaanse dj en producer Peggy Gou brak in 2019 door met haar single “Starry Night”. Het nummer werd een regelrechte zomerhit en is ondertussen een klassieker op menig zomerse dansvloer. Ondertussen maakt Peggy Gou haar muziek vanuit Berlijn en dat levert haar blijkbaar genoeg inspiratie op. Doorheen haar carrière bracht ze al vijf ep’s uit, al blijft het voor haar fans tot op vandaag nog altijd wachten op haar debuutalbum.

Over dat album nog steeds geen nieuws dus, al brengt Peggy Gou voor het eerst in twee jaar tijd wel weer een nieuwe single uit. “(It Goes Like) Nanana” kon je de laatste weken al volop horen op TikTok. Daar deelden veel mensen filmpjes van hoe de Zuid-Koreaanse het nummer al regelmatig speelde tijdens haar livesets. Het was dus al weken uitkijken naar de uiteindelijke release van het nummer. En vandaag is dus die dag! Vanaf het begin horen we direct dat we naar een Peggy Gou-nummer aan het luisteren zijn. Naast de typerende zomerse vibe die ze steevast met zich meebrengt, krijgen we ditmaal ook een ontzettend catchy refrein. Bovendien zingt ze in het Engels, daar waar we in het verleden ook vaak Koreaans te horen kregen. We moeten wel toegeven dat de tekst allesbehalve creatief gevonden is, al maakt de speelse opbouw van het nummer wel veel goed. En daardoor lijkt het ook alsof we het lied al een hele poos kennen en hebben we de neiging om tijdens het tweede refrein al direct mee te zingen. Een erg leuk, maar ook wel minimalistisch dansnummer dus, ideaal voor bij dit warme weer.

Misschien nog een kleine disclaimer om mee af te sluiten: na het luisteren van dit nummer heb je een hogere kans om te beginnen zweten, want het lijkt ons alvast onmogelijk om hierop stil te blijven zitten. Wie Peggy Gou deze zomer aan het werk wil zien, kan daarvoor terecht op de weide van Dour. Daar laat ze op zaterdag 15 juli alle aanwezigen hun dansbenen eens grondig testen. Tickets voor Dour zijn nog steeds verkrijgbaar.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Peggy Gou - "1+1=11"

Is de zomer al in het land? Nog niet helemaal, maar Peggy Gou brengt wel het zonnetje door je speakers. Dat de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ferdous - "Mountain Snow"

2024 zou wel eens het jaar kunnen worden van noorderbuur Ferdous. De Nederlands-Afghaanse artiest en producer trapt zijn jaar namelijk feestelijk op…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.