Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Peggy Gou – “Starry Night”

2018 was voor Peggy Gou het jaar van de doorbraak. De Zuid-Koreaanse/Berlijnse houseproducer bracht haar succesvolle ep Once uit en trok de wereld rond met haar zomerse clubhit “It Makes You Forget (Itgehane)” onder de arm. Nu is ze terug met nieuw materiaal. Deze keer niet op Ninja Tune, maar op haar eigen nieuw label: Gudu Records. Op 19 april verschijnt de ep Moments en daar kunnen we alvast de A-kant van beluisteren.

Het luchtige “Starry Night” is niet de meest spannende track van deze producer, maar bevat wel veel herkenbare eigenschappen die we prikkelend vinden. In de toegankelijke productie passeren speelse percussie, funky baslijnen en dromerige Koreaanse vocals opnieuw de revue. De kristalheldere piano akkoordjes houden de aandacht vast en doen denken aan een feestelijke zomernacht. Weinig verrassingen op dit nummer, maar wel aangenaam om naar te luisteren of op te feesten.

23 maart 2019

About Author

Jan Kurvers


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Peggy Gou – “Starry Night””

  1. alexandra schreef:

    top singel waar kun j die kopen? zie het niet nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief