Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice on the Roof – “The Right Words”

© CPU – Chris Stessens

Alice Dutoit heeft niet alleen een sprookjesachtige artiestennaam, want als Alice on the Roof maakt ze popmuziek die de soundtrack van elk sprookje zou kunnen zijn. Op twee albums liet de Waalse zangeres al zien dat ze met haar muziek voor mooie momenten kan zorgen, maar toch bleef het sinds 2018 wat stil rond de zangeres. Na haar album MADAME bracht ze in vijf jaar – afgezien van een samenwerking vorig jaar – geen nieuwe muziek uit. Stilzitten deed ze uiteraard niet, want ze nam in de tussentijd plaats op de rode stoel van The Voice Kids in Wallonië en schreef heel wat nieuwe muziek. Haar comeback viert ze nu met een single die ze op vraag van de Belgische overheid ter gelegenheid van een zeer speciaal jubileum uitbracht.

In 2003 werd het huwelijk voor iedereen in België officieel ingevoerd, wat Alice on the Roof nu viert met “The Right Words”. De single is ontstaan in samenwerking met de Britse singer-songwriter Andy Burrows en is gebaseerd op het liefdesverhaal van twee vrienden. Alice vindt de juiste, mooie woorden om deze liefde in een serene ballade te verwoorden, wat voor heel wat mensen voor een zeer herkenbaar gevoel zal zorgen. Door de akoestische compositie blijft ze vooral in de rustige registers om de boodschap kracht bij te zetten en haar hart te openen. Liefde is liefde. Deze universele boodschap staat in haar comebacksingle centraal.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Alice On The Roof - Madame (★★★★): Kleine meisjes worden groter

Het moet ergens begin 2016 zijn geweest toen de wereld aan de voeten lag van de 21-jarige Alice Dutoit. De Waalse nachtegaal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice On The Roof - "T'as Quitté La Planète"

Alice On The Roof is de band rond de Waalse Alice Dutoit en scoorde enkele jaren geleden enkele hitjes waaronder “Easy Come,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice On The Roof - "How Long"

Hoe lang zou het nog duren voordat Alice On The Roof met een nieuwe single zou komen? Wij vroegen het ons de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.