Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alice On The Roof – “T’as Quitté La Planète”

Alice On The Roof is de band rond de Waalse Alice Dutoit en scoorde enkele jaren geleden enkele hitjes waaronder “Easy Come, Easy Go” na haar avontuur in The Voice Belgique. In 2016 volgde het debuutalbum Higher en binnenkort verschijnt het tweede album van Alice On The Roof. Dit album stelt ze op 6 december voor in Vorst Nationaal. Haar vorige twee singles “Malade” (een samenwerking met de Franse Vianney) en “How Long” zullen daar waarschijnlijk ook van de partij zijn net als de beste nummers van Higher.

“T’as Quitté La Planète” is het tweede Franstalige nummer van Alice On The Roof. Het nummer klinkt, zoals altijd het geval is bij Alice On The Roof, dromerig en zeer vrolijk. Alice weet een stukje zomer in al haar nummers te leggen. Je wordt instant vrolijk van dit lied, maar zoals de titel al weergeeft, is de tekst niet zo positief als het klinkt.  Net als “How Long” is het nummer dansbaar en klaar om een radiohitje te worden. En met dat Franstalige muziek de laatste tijd toch zo goed scoort met bijvoorbeeld Christine And The Queens en uiteraard Angèle zien we dat wel eens snel gebeuren.

FacebookInstagramWebsite

19 oktober 2018

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief