Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters – “Two Weeks Ago”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Maisie Peters is druk en voornamelijk goed bezig. Elke song die de Britse zangeres uitbrengt, wordt talloos gespeeld; we mochten haar aanschouwen in een uitverkochte Trix begin deze maand; en eind juni is die langverwachte langspeler The Good Witch daar eindelijk. Normaliter mochten we dat album al midden juni verwachten, maar de zangeres was genoodzaakt om de release met een week uit te stellen. Niettemin krijgen we nu in de plaats iets om die pijn te verzachten en dat in de vorm van een pianoballade genaamd “Two Weeks Ago”.

Vanaf de eerste tonen weten we dat we geen vrolijk nummer zullen krijgen. Maisie Peters’ zachte en broze stem, geaccompagneerd door even zachte pianotoetsen, spreekt ons meteen aan en we mogen haar hartzeer aanhoren. Bij het refrein sluiten de strijkers zich aan om het geheel een extra duwtje van emotionaliteit te geven en wat later komt er gitaargetokkel bij, maar het zijn de achtergrondvocals van zangeres Gretta Ray die het geheel vervolledigen. We krijgen zo een harmonieus en mooi geheel dat ons laat meevoelen met de Britse. Het is duidelijk het meest trieste nummer dat we reeds van The Good Witch mochten horen en het doet ons wat denken aan de liedjes van aan het begin van Peters’ carrière. “Two Weeks Ago” bereidt ons alvast voor op mogelijks meer heartbreak die we zullen aanschouwen op haar nieuwe plaat en dat doen we met plezier.

The Good Witch komt uit op 23 juni.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

60 posts

About author
Frauke Again..
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Maisie Peters @ Trix (Zaal): Een avond vol hartgebroken zieltjes

Op haar 22 jaar mag de Britse singer-songwriter Maisie Peters al mooie dingen afvinken op haar to do-lijst. Haar debuutalbum You Signed…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters - "Lost The Breakup"

Hoewel Maisie Peters, desondanks haar jonge leeftijd, al jaren actief is in de muziekwereld, was het die verdomde filmpjesapp TikTok die voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters - "Body Better"

Veel mysterie hangt er door sociale media niet meer rond Maisie Peters en dat geldt ook voor haar nieuwste single. De afgelopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.