Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cat Burns – “you don’t love me anymore”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Britse Cat Burns is bezig aan haar opmars. Ze was eerder al te spotten op Belgische bodem in het gezelschap van Ed Sheeran en Sam Smith. Vooraleer de show van Sam Smith enkele weken geleden in het Sportpaleis van gang ging, mocht Cat Burns ons al opwarmen en dat deed ze met haar warme, kalme muziek. De zangeres verklapte ons toen al dat ze binnenkort een nieuwe single zou uitbrengen en vandaag is “you don’t love me anymore” dan ook effectief uitgekomen. Het is al het derde nummer dat Burns dit jaar uitbrengt en ook de afgelopen jaren bracht de artieste al een hoop ‘losse’ singles uit, dus misschien wordt het wel eens tijd om die binnenkort te combineren op een album.

“you don’t love me anymore” is er eentje voor laat op de avond. Met gedimd licht en onder een dekentje van melancholie en nostalgie is dit de perfecte soundtrack om terug te blikken op mensen die jou niet meer liefhebben. Het is langs de ene kant een vrij hartverscheurend nummer, maar langs de andere kant voelt het ook als een troostende omhelzing van Cat Burns. Muzikaal gebeurt er niet verrassend veel, maar het is de eenvoud die haar siert. De Britse brengt deze intieme single op een mooie manier en weet verschillende emoties los te wekken.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1197 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single goddard. & Cat Burns - "Wasted Youth"

Een knuffel van warmte is het eerste wat ons te binnen schiet wanneer we een nieuwe release van Cat Burns zien verschijnen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cat Burns - "know that you're not alone"

Het vuurtje genaamd Cat Burns begint steeds heviger te branden. Hitsingle “go” blies haar professionele avontuur leven in en afgelopen zomer stond…
InstagramLiveRecensies

Sam Smith @ Sportpaleis: Sex, body & soul

Met nummers als “Money on My Mind”, “I’m Not the Only One” en “Stay with Me” wist Sam Smith 2014 om te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.