Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson – “End Of Time”

© CPU – Freya Goossens

Over het vierde, aankomende album van Zara Larsson wordt al hevig gespeculeerd. De zangeres maakte bekend dat het eraan komt, maar hoe het heet of wanneer we het mogen verwachten is tot nog toe een geheim. Na het tegenvallende Poster Girl hopen we dat dit iets beter is. Eerste single “Can’t Tame Her” wist ons niet echt te overtuigen en we verwachten eigenlijk wat meer van een zangeres die al redelijk wat hits op haar palmares heeft staan. Gelukkig maakt “End Of Time” ons iets optimistischer over die aankomende plaat.

Bij “Can’t Tame Her” klaagden we nog over het overmatige gebruik van autotune, waardoor “End Of Time” als een verademing komt. We horen een puurdere Zara Larsson die ons meeneemt in haar mysterieuze verhaal. Het begin is sober en de aandacht ligt dus op de mooie stem van de zangeres. Na verloop van tijd voegen strijkers zich toe en nog even later zelfs een zacht beatje. De Zweedse heeft al die special effects niet nodig, zoveel is duidelijk bij deze nieuwe single. Van die mysterieuze strijkers schakelt ze opeens over naar een dansbaarder geheel en we worden helemaal meegezogen in de muzikale wereld van Zara Larsson. Eindigen doet ze dan weer in die sobere, klassieke manier met haar strijkers. Misschien kunnen we toch nog wat goeds verwachten van die onbekende, vierde plaat.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "Can't Tame Her"

De Zweedse Zara Larsson wist in het verleden al redelijk wat hitjes te scoren, zoals met haar samenwerking “Symphony” met Clean Bandit….
AlbumsRecensies

Zara Larsson - Poster Girl (★★): Lange aansleep, teleurstellend hoogtepunt

We zeggen al langer dat Scandinavië een broeihaard is van gruwelijk aanstekelijke popmuziek. De 23-jarige Zara Larsson zit daar niet voor het…
InstagramMuzieknieuwtjes

41 albums om naar uit te kijken in februari en maart

In een normaal jaar zouden we nu al rijkhalzend uitkijken naar tientallen concerten die ons voorjaar vulden. We hoeven je niet meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.