Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson – “Can’t Tame Her”

© CPU – Freya Goossens

De Zweedse Zara Larsson wist in het verleden al redelijk wat hitjes te scoren, zoals met haar samenwerking “Symphony” met Clean Bandit. Ze begon haar muzikale carrière als tienjarig meisje toen ze meedeed aan de Zweedse versie van Got Talent. Ondertussen is ze niet meer weg te denken uit de popindustrie en bracht ze al drie albums uit, waarvan het laatste, Poster Girl, dateert van twee jaar geleden. Dat viel helaas wat tegen, maar dit jaar is het tijd voor een herkansing. De zangeres brengt namelijk haar vierde album uit en daaruit horen we nu al een eerste single.

“Can’t Tame Her” opent met een typisch popdeuntje dat een beetje doet denken aan The Weeknd. Synths nemen de leiding in de intro, waarna Larsson het zelf overneemt. De strofes klinken nogal vreemd, vooral dan de stem van de Zweedse. Het is duidelijk dat er hier en daar wat bewerkt is met de computer en het past eigenlijk niet bij de sound van het lied. Tijdens het refrein klinkt ze dan iets natuurlijker en krijgen we weer een catchy stukje muziek voorgeschoteld. “Can’t Tame Her” is misschien niet echt een meesterwerk, maar bevat een aanstekelijke beat waardoor het wel een hitje kan worden. We hopen vooral dat Zara Larsson in de toekomst minder haar stem laat bewerken.

Facebook / Instagram / WebsiteTwitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Zara Larsson - Poster Girl (★★): Lange aansleep, teleurstellend hoogtepunt

We zeggen al langer dat Scandinavië een broeihaard is van gruwelijk aanstekelijke popmuziek. De 23-jarige Zara Larsson zit daar niet voor het…
InstagramMuzieknieuwtjes

41 albums om naar uit te kijken in februari en maart

In een normaal jaar zouden we nu al rijkhalzend uitkijken naar tientallen concerten die ons voorjaar vulden. We hoeven je niet meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "Talk About Love" (feat. Young Thug)

Het is intussen alweer enkele jaren geleden dat de Zweedse popster Zara Larsson alle hitlijsten domineerde. Een derde album is al jaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.