Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MEMI – “RocK N RoLL”

De Zuid-Koreaanse MEMI wist in haar korte carrière al redelijk wat aandacht te verzamelen via sociale media, wat tegenwoordig de beste manier lijkt om te beginnen als artiest. Ze debuteerde vorig jaar en bracht eerder dit jaar “Guitar Pick” uit, haar eerste lied dat de kaap van een miljoen streams overschreed. Vandaag is de zangeres terug met nieuwe muziek.

Als er iets is dat MEMI kenmerkt, dan is het toch wel dat ze gewapend is met een elektrische gitaar. In “Guitar Pick” lag de nadruk vooral op haar teksten, maar in “RocK N RoLL” stelt ze vooral haar gitaarkunsten tentoon tijdens intermezzo’s. Ook lijkt de artieste het rustiger aan te doen door eerder voor zwoelere rock te kiezen. Op een rustige beat vertelt MEMI haar verhaal en dat vertellen mag je letterlijk nemen want het klinkt echt alsof ze praat in plaats van te zingen. “RocK N RoLL” is leuk voor een eerste luisterbeurt, al doet de single ons niet meer veel bij de luisterbeurten nadien door haar gebrek aan krachtigere momenten. Een toffe single voor op de achtergrond, maar niet meer dan dat.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The 925 - "Judy"

Hou je van een goede portie ouderwetse rock-‘n-roll? Hoeven er niet te veel franjes aan? Dan heeft The 925 alles wat je…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MEMI - "Guitar Pick"

Als je van een stevige gitaar houdt, dan zal je deze MEMI wel kunnen smaken. De Zuid-Koreaanse zangeres is redelijk nieuw in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lord Huron - "Not Dead Yet"

Het is bijna drie jaar geleden dat we voor het laatst hoorden van de Amerikaanse indiefolk groep Lord Huron. In 2012 bracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.