Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MEMI – “Guitar Pick”

Als je van een stevige gitaar houdt, dan zal je deze MEMI wel kunnen smaken. De Zuid-Koreaanse zangeres is redelijk nieuw in het muzieklandschap, met slechts twee nummers op haar naam. Ze debuteerde vorig jaar met “Hate U”, maar wist een tijdje geleden heel wat aandacht te verzamelen via sociale media. MEMI postte namelijk een fragment van een onuitgebracht nummer dat gewaardeerd werd door velen en haar volgersaantal deed stijgen. Door het enthousiasme van deze nieuwe fans besloot ze vandaag de single te droppen met als titel “Guitar Pick”.

“Guitar Pick” is meer dan een liedje over MEMI’s zoektocht naar haar plectrum. De Zuid-Koreaanse zingt over een relatie die is stukgegaan, maar doet dit op een gefrustreerde en boze manier. De single valt dan ook met de deur in huis, waarbij de zangeres meteen haar gitaarkunsten laat horen. Haar ex behandelde haar zo slecht dat het tijd is voor wraak en die mindset bezorgde haar het idee voor dit nummer. Zelfs met onze beperkte kennis van Koreaans begrijpen we de emoties van MEMI. Tijdens die Koreaanse strofes lijkt ze bijna boos te rappen, terwijl de Engelse refreinen dan meer gezongen worden. Die afwisseling toont aan dat ze meer is dan slechts een zangeresje. MEMI is dus zeker een artieste om in de gaten te houden.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MEMI - "RocK N RoLL"

De Zuid-Koreaanse MEMI wist in haar korte carrière al redelijk wat aandacht te verzamelen via sociale media, wat tegenwoordig de beste manier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.