Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danielle Ponder – “Roll The Credits”

Soms moet je durven springen om je grote droom waar te maken en dat is exact wat Danielle Ponder deed. De Amerikaanse groeide op in de staat New York als dochter van een dominee en leek lange tijd een forse carrière als strafpleiter uit te bouwen. Op het randje van tram 4 besloot ze echter om haar leven een compleet nieuwe wending te geven door volmondig voor de muziek te kiezen. De stap in het ongewisse maakte zich ondertussen al betaald met een goed onthaald debuutalbum Some Of Us Are Above en een reeks gelauwerde concerten in de Verenigde Staten. Deze zomer maakt ze de oversteek naar Europa, maar dat doet ze niet alvorens met “Roll The Credits” nog een sublieme single uit te brengen.

Danielle Ponder heeft een klok van een stem die ze op “Roll The Credits” op fantastische wijze weet te benutten. Het heeft een bepaalde flair die het nummer eigenlijk al bij het zingen van de eerste noot een grandeur weet te verschaffen. Toch doseert ze haar vocale capaciteiten in het begin slim en geeft ze een kleine schim van haar fenomenale uithalen in het midden van het nummer. De instrumentatie van “Roll The Credits” verdienen ook hun credits want de pulserende baslijn voegt zich sterk bij de duistere percussie en weet op de juiste momenten in het oor te schieten. Danielle Ponder verbluft op “Roll The Credits” en doet ons nu al reikhalzend uitkijken naar haar optreden op Rock Werchter.

Op zaterdag 1 juli staat Danielle Ponder op Rock Werchter waar ze de Klub C mag openen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1917 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles The Blessed Madonna, Joy Anonymous & Danielle Ponder - "Carry Me Higher" & "Something Doesn’t Feel Right"

De zomer is voorbij en de kerstperiode lonkt, maar dat betekent gelukkig niet dat we daarom geen nieuwe dansbare muziek meer voorgeschoteld…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt affiche compleet met Zwangere Guy, Kasabian, Inhaler en meer!

We werden de afgelopen week overspoeld door festivalnieuws, maar de grootste vloedgolf komt er vandaag dankzij Rock Werchter. Het festival maakt zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.