Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single This New Light – “could you carry me?”

In het verleden maakten Samuel Ayling en Tom Logan samen muziek, tot ze in 2019 elk hun eigen weg gingen. This New Light, het muzikale project van Samuel Ayling, was geboren en bracht datzelfde jaar al meteen een debuut-ep uit. Enkele maanden geleden verscheen op zijn sociale media een tracklist bestaande uit vijf liedjes, wat ons doet vermoeden dat er binnenkort nog een ep zal aankomen. Twee daarvan bracht de Australiër al uit en nu krijgen we daar een derde single van te horen.

“could you carry me?” opent nogal feeëriek en geeft ons het gevoel dat we in een bos tegen een boom zitten te genieten. Aylings stem behoudt die kalmte en zorgt ervoor dat deze single een ontspannen gevoel met zich meedraagt. Als voornaamste ondersteuning is een zacht gitaartje hier dan ook een logische keuze, al zorgen andere instrumenten zoals bijvoorbeeld blazers voor de nodige afwisseling. This New Light laat ons even genieten van zijn kalmte in “could you carry me?”

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

This Is The Kit @ De Roma (Foyer): Op zijn zachtst gezegd

This Is The Kit vormde in de voorbije vijftien jaar een van de meest consistente discografieën in het genre van de indiefolk….
AlbumsFeatured albumsRecensies

The National - Laugh Track (★★★★): Van hetzelfde laken een fraai pak

Fans van The National konden enkele maanden geleden al hun hart verwarmen aan First Two Pages of Frankenstein, maar alsof dat nog…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bonnie “Prince” Billy - Keeping Secrets Will Destroy You (★★★½): Haardvuurmuziek met een gouden randje

Liefhebbers van gitaartokkels en ingetogen luistermuziek kunnen in hun handen wrijven want onder het pseudoniem Bonnie “Prince” Billy laat de Amerikaanse singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.