Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu – “Confidence”

© Pukkelpop – Seppe Germaux

Dat Yung Mavu grootse plannen heeft voor 2023 wordt steeds meer duidelijk. Nu hij zijn derde single van het jaar dropt als opvolger van eerder uitgebrachte songs “Rehab” en “High End”, krijgen we een beeld waar hij naartoe wilt met de huidige fase in zijn artiestencarrière. Met gekende vlotte flows en feilloos Engels is dit nummer eentje dat mooi in het rijtje past, maar daarom niet minder uniek is. Mavu heeft een uniek talent waarmee hij liefdesliedjes heel aanstekelijk en toegankelijk maakt.

Het is niet Mavu zijn meest gedurfde nummer, maar dat is zeker niet altijd nodig. Het is aanlokkelijk om je te laten meedrijven op de vlotheid dat je soms vergeet naar de tekst te luisteren. Het zelfvertrouwen waarover de song gaat, is dan ook dat van het meisje in het liedje en hoe Mavu verliefdheid voelt door haar “Confidence”. Het ietwat dromerige aspect van de beat hebben we dan weer te danken aan producer en vriend Dejan ‘Dejavu’ Banovic , die zich al over tal van Yung Mavu songs gebogen heeft. De single kan dan ook niet in een hokje van een bepaalde stijl geduwd worden en spreekt zonder twijfel meerdere personen en smaken aan. Eén ding is zeker, het is moeilijk om stil te zitten op de jongste releases van Mavu. Ze volgen elkaar mooi op en zo zijn ook wij benieuwd wat Noah Mavuela nog voor ons in petto heeft dit muziekjaar.

Instagram / Facebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

MIKE @ Botanique (Le Musée): Een onbezongen vedette bewijst zich onmisbaar

Als de jaren 2010 iets aangetoond hebben is het dat het internet helemaal op zichzelf in de proliferatie van muziekcarrière kan voorzien….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jazz Brak - "SAL TYP"

Februari kent dit jaar een dagje extra en daar maakt Jazz Brak dankbaar gebruik van om de wereld te trakteren op een…
InstagramLiveRecensies

6LACK @ Ancienne Belgique (AB): Emoties aan de lopende band

De Amerikaanse Ricardo Valentine oftewel 6lack (uitgesproken als Black) komt met zijn Europese ‘Since I have a Lover Tour’ voor het eerst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.