Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BETWEEN FRIENDS – “Bruise”

© Chessa Subbiando

Onder de brandende zon van Los Angeles wordt de creativiteit van Savannah en Brandon Hudson blijkbaar bijzonder goed gestimuleerd, want sinds ze naar de stad verhuisden, brachten ze al ontzettend veel muziek uit. Broer en zus begonnen tijdens de lockdown namelijk redelijk spontaan met hun project BETWEEN FRIENDS, dat uiteindelijk op TikTok snel zieltjes veroverde en hen al enkele bescheiden streamhitjes bezorgde. Nadat ze in september nog door de VS trokken voor hun eerste tour om hun project CUTiE voor te stellen, werkten ze gretig aan nieuw werk.

De eerste single van het nieuwe hoofdstuk kreeg de titel “Bruise” en klinkt iets alternatiever dan we van hen gewoon zijn. Het bedroom-karakter blijft nog overeind, maar wordt door stevige gitaren krachtiger en innemender. Daarnaast geven Savannah en Brandon elkaar meer dan ooit de ruimte om elk een momentje te pakken, waardoor hun gezamenlijke stukjes ook beter in de verf worden gezet. Dit is popmuziek van gen-z voor gen-z, waar menig muziekliefhebber ook van zal genieten. Hun trouwe horde fans zal dat met “Bruise” zeker doen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

BETWEEN FRIENDS - garage sale (★★★): Elektronische heruitvinding

Een van de dingen waar die Covid-lockdowns wél goed voor waren, was de heropleving van bedroompop. Artiesten konden niet langer in de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #28

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.