Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wodan Boys – “Thunder Glove”

© Tim van der Zalm

Wanneer we het hebben over de bruisende Nederlandse muziekscene, zijn veel ogen gericht op wat er in Den Haag gebeurt. De stad staat niet alleen bekend als het politieke epicentrum van het land, maar ook om de verscheidene toffe artiesten die het heeft geproduceerd. Denk aan vaste waarden in het Nederlandse muzieklandschap als Anouk en DI-RECT, maar ook aan bands als Goldband en Son Mieux. Bassist Timo Prins en drummer Olivier Lucas uit die laatstgenoemde band maken samen met Mikkie B Wessels en Thomas van der Want ook deel uit van een van de leukste opkomende bands uit Den Haag: Wodan Boys. Met een catchy rocksound timmert het viertal hard aan de weg om de volgende Haagse sensatie te worden. Vandaag krijgen we met “Thunder Glove” een gloednieuwe single voorgeschoteld!

Heel warm werden we niet van de vorige single “Bells“, maar we worden al wat vrolijker van deze “Thunder Glove”. Het is weliswaar niet het meest innovatieve nummer wat we al hoorden. “Thunder Glove” doet ons vermoeden dat Wodan Boys veel geluisterd heeft naar The Police en The Knack’s klassieker “My Sharona”, al dan niet in een moderner, scherper jasje gestoken. Het is een beetje onorigineel, ja. Echter zouden we liegen als we zouden zeggen dat we niet kunnen genieten van het strakke, aanstekelijke drum- en snaarwerk van de heren en het hoge meezinggehalte van het refrein. Wodan Boys biedt ons met “Thunder Glove” dus niks baanbrekends, maar wel iets dat amusant genoeg is om meermaals naar te luisteren!

Facebook / Instagram / SoundCloud

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

259 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wodan Boys - "Fun Fact"

2023 was het beste jaar tot nu toe voor Wodan Boys. Met de uitgave van Wodan Boys III, een platgespeelde festivaltent op…
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2023 (Festivaldag 1): Goede vrijdag

Terwijl menig kind en gezin dit weekend paaseitjes zal rapen, zoeken wij op Paaspop drie dagen lang naar de meest diverse groepen….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wodan Boys - "Bells"

De Nederlanders onder ons zullen waarschijnlijk wel al eens van Wodan Boys gehoord hebben. De Haagse jongens brachten namelijk vorig jaar hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.