Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Astrid S – “Fuck Off”

De Noorse singer-songwriter Astrid S is een talentvolle artieste met een uniek popgeluid, die bekend staat om haar krachtige teksten en aanstekelijke melodieën. Met hits als “Hurts So Good“, “Think Before I Talk” en “Such a Boy” blijft ze een belangrijke speler in de Noorse popmuziekscene. Ondanks het feit dat ze nog geen volledig studioalbum op haar naam heeft staan, heeft ze al wel een aantal succesvolle ep’s en singles uitgebracht, waaronder de hits “Breathe” van haar debuut-ep Party’s Over en “Emotion” van haar ep Trust Issues. Eén maand na haar nieuwe single “Side Effects“, komt Astrid S met een nieuw nummer: “Fuck Off”.

“Fuck Off” is een energieke en aanstekelijke poptrack met een sterke boodschap. Het nummer begint met een zware beat en een paar pianoakkoorden, voordat de krachtige vocalen van Astrid S binnenkomen. De teksten zijn recht voor zijn raap en moedigen de luisteraars aan om negativiteit en giftige relaties achter zich te laten en te focussen op hun eigen groei en geluk. Het refrein is een echte oorwurm met een catchy melodie en de repetitieve ‘fuck off’, die ongetwijfeld het hoogtepunt van het nummer vormt door zijn aanstekelijkheid en het gevoel van empowerment. De productie is strak, met elektronische elementen en een beat die uitnodigt om op de dansvloer te gaan staan en de energie te voelen. De krachtige stem van de Noorse versterkt de boodschap van zelfliefde en eigenwaarde. Het is duidelijk dat Astrid S met “Fuck Off” een krachtig statement maakt en haar fans aanmoedigt om voor zichzelf op te komen en te streven naar een positieve, gezonde omgeving.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.