Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Isabella Lovestory – “Latina”

© Luke Abby

Dankzij het ongelofelijke succes van Rosalía en haar recentste album MOTOMAMI, lijken de deuren voor haar collega’s meer dan ooit open te gaan en is er een nieuwe hype ontstaan rond latin-pop. Rond de Hondurese rijzende ster Isabella Lovestory is de hype alvast groter aan het worden, die haar in Spaanstalige landen dankzij haar debuutalbum Amor Hardcore nu al tot de meest besproken artiesten maakt. Volgende zomer staat ze alvast op Primavera Sound in zowel Barcelona als Madrid, waar ze de opvolger van haar debuut komt voorstellen, maar ook de rest van Europa staat op haar lijstje van te veroveren grondgebied.

De titel van haar nieuwe single verklapt het al een beetje, maar “Latina” is een nummer waarop ze haar roots omarmt en in de verf zet. Met reggaetonbeats die zelfs Rosalía jaloers zou maken, creëert ze al vanaf de eerste strofes een behoorlijk sensuele sfeer die haar trots om een latinavrouw te zijn onderstreept. Er zit passie, vuur en temperament in deze track. De zomer mag dan nog even op zich laten wachten, met een single als “Latina” zitten wij met onze gedachten al in het zonnetje. Isabella Lovestory zou wel eens een echte verrassing kunnen worden dit jaar, waardoor we onze ogen verder open houden voor haar komende singles.

Op zaterdag 27 mei staat Isabella Lovestory in de Botanique. Tickets voor haar Belgisch debuut zijn reeds te koop.

FacebookInstagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Mura Masa - demon time (★★★★): Doe wat je wilt

Er zijn muziekliefhebbers die meteen beginnen huiveren bij het horen van de termen ‘dj en producer’. In bepaalde gevallen valt dat zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.