Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ¿Téo? – “Final Step”

© Moises Arias

Dat Disney Channel wel eens vaker een lanceerplatform is voor de carrières van acteurs en artiesten, bewezen onder andere Miley Cyrus, Selena Gomez en The Jonas Brothers al. Aan dit lijstje kan ook de naam van ¿Téo?, geboren als Mateo Arias, toegevoegd worden. De Amerikaan met Colombiaanse roots verwierf bekendheid in de serie Kickin’ It, maar focust zich de laatste jaren alsmaar meer op zijn eigen muziek. Daarvoor grijpt hij terug naar zijn Zuid-Amerikaans roots, wat vaak leidt tot zwoele of dromerige r&b.

Het nieuwe “Final Step” is, je raadt het wel, de laatste stap richting zijn aankomende album Luna. Het album kan gezien worden als een soundtrack voor alles wat er tijdens de nacht kan gebeuren, gaande van feestjes over romantische momentjes tot bezinningstijd. Met een stevige beat die we niet meteen van ¿Téo? gewend zijn lijkt “Final Step” eerder onder de noemer van een feestje te vallen. Op het nieuwe nummer krijgen we dus een nieuwe kant van de Amerikaan te horen, waar hij zijn zachte sound samen met de Spaanse teksten laat varen. Ondanks die koerswijziging richting de hiphop, houdt Mateo zich goed staande en maakt hij ons benieuwd naar de rest van Luna. 

Facebook / Instagram / WebsiteTwitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.