Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Raven Artson & True Blue – “Mean Me Nothing”

© David Brandon Geeting

Popmuziek heeft veel vormen en proporties. Toch durven we stellen dat de insteek en sound van Raven Artson voor ons unieks zijn, want zijn muziek is moeilijk in hokjes te plaatsen. De ene keer horen we soundscapes als bij Caroline Polachek, de volgende keer iets psychedelisch zoals bij Tame Impala of het futuristische van Grimes. In 2021 bracht het Amsterdamse multitalent nog het meerdelige project Cravin uit, maar bij zijn show als voorprogramma van Coco & Clair Clair in de Botanique lichtte hij al een tipje van de sluier van zijn nieuwe album Transformia.

Voor zijn nieuwe single “Mean Me Nothing” krijgt hij versterking van de New Yorkse droomster True Blue, waarmee hij samen een rustgevende, haast mediterende sfeer creëert. De productie is opgebouwd rond een wederkerende gitaarriedel, waartoe verschillende subtiele elektronische elementen worden gemengd en je een lichte sci-fi toets krijgt. “Mean Me Nothing” is een nummer voor popfans die graag eens wegdromen en stilstaan bij de mooie dingen in het leven. Raven Artson en True Blue versterken elkaar in ieder geval perfect en tillen elkaar naar een hoger niveau.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles boygenius - "$20", "Emily I'm Sorry" en "True Blue"

In een tijdperk waarin grote supergroepen steeds schaarser lijken te worden, is er eentje die er met kop en schouders bovenuit steekt;…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.