Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kai Bosch – “Moths”

© Maya Lutz

Er zijn in Europa heel wat toonaangevende showcasefestivals zoals Eurosonic in Nederland en het Reeperbahnfestival in Hamburg. In het Verenigd Koninkrijk zijn in mei weer alle ogen gericht op kuststad Brighton, waar The Great Escape doorgaat. Een van de artiesten die er een plekje op de line-up kon bemachtigen, is de 21-jarige Kai Bosch. De jonge Brit bracht vorig jaar nog zijn debuut-ep SLIPPING uit, die onze lijst met beste ep’s van 2022 haalde, en de opvolger laat niet meer lang op zich wachten. De eerste single “My Jeans” kregen we namelijk al in januari en nu is er nog meer nieuw werk op komst.

In zijn nummers verwerkt Bosch vaak eigen ervaringen, die voor de queer-community ongetwijfeld heel herkenbaar zijn. Het nieuwe “Moths” gaat bijvoorbeeld over verliefd zijn op een persoon die echter emotioneel niet klaar is om verder stappen te zetten. Dat emotionele kantje kan je ook horen in de muziek, want de melancholie wordt deze keer wederom niet onder stoelen en banken gestoken. Toch horen we ook een zekere vrolijkheid in “Moths”, die we absoluut weten te appreciëren en deze single van een gouden randje voorziet.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1790 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Bosch - "My Jeans"

De 21-jarige Kai Bosch ontdekten we afgelopen zomer met zijn fijne single “Orbit“, maar het was vooral ook zijn debuut-ep SLIPPING die ons…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2022

De ep wint dezer dagen steeds meer aan belang en dat ligt vooral aan het feit dat de samenleving vlugger wordt. Alles…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Bosch - "Title"

In mei debuteerde de 21-jarige Kai Bosch met “Be Right Back” meteen groots, want de Britse vakpers was onder de indruk van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.