Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Blessed Madonna – “Shades of Love” (feat. The Joy)

Geworteld in de house- en clubcultuur brengt The Blessed Madonna al sinds 2014 muziek uit. Haar tijdloze dancesound leidde al tot samenwerkingen met Dua Lipa (in de vorm van een remixalbum met het Engels-Albanese popicoon), een nummer met Fred again.. dat haar voornaam draagt en zich tot de universele soundtrack voor ons lockdowngevoel ontpopte en remixes voor The Chemical Brothers, Florence & The Machine en jawel, Elton John. De Amerikaanse dj-producer uit Kentucky bracht vorige week nog “We Still Believe” uit, vernoemd naar haar eigen label, en er gaan geruchten rond dat er binnenkort een solo debuutalbum zou aankomen. Voor haar nieuwste creatie nodigde Marea Stamper de Zuid-Afrikanen van The Joy uit.

Daaruit komt “Shades of Love” voort, een vrolijk, kwiek en radiovriendelijk nummertje dat gaat over het enige wat we als mens echt gemeen hebben: de behoefte aan liefde, in welke vorm of betekenis dan ook. Dat die verbinding met een ander essentieel is, moet uit deze track blijken. Subtiel percussie- en keyboardwerk geeft invulling aan de zwoele stemmen van The Joy. Baanbrekend is “Shades of Love” zeker niet, maar als we een prognose moeten maken van waar dit nummer zal eindigen, durven we ons geld wel zetten op een laag plekje in de Ultratop. Moest het dat niet halen, dan zal het in ieder geval een perfect anthem zijn om een drankje op te doen met de zon op onze bol.

The Blessed Madonna: Facebook / Instagram / Website
The Joy: Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
InstagramLiveRecensies

Becky Hill @ Trix: Arsenaal aan hitjes

Becky Hill is een van de meest gestreamde artiesten die je vandaag kan vinden. Op talloze hits met honderden miljoenen streams kan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.