Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Blessed Madonna – “Shades of Love” (feat. The Joy)

Geworteld in de house- en clubcultuur brengt The Blessed Madonna al sinds 2014 muziek uit. Haar tijdloze dancesound leidde al tot samenwerkingen met Dua Lipa (in de vorm van een remixalbum met het Engels-Albanese popicoon), een nummer met Fred again.. dat haar voornaam draagt en zich tot de universele soundtrack voor ons lockdowngevoel ontpopte en remixes voor The Chemical Brothers, Florence & The Machine en jawel, Elton John. De Amerikaanse dj-producer uit Kentucky bracht vorige week nog “We Still Believe” uit, vernoemd naar haar eigen label, en er gaan geruchten rond dat er binnenkort een solo debuutalbum zou aankomen. Voor haar nieuwste creatie nodigde Marea Stamper de Zuid-Afrikanen van The Joy uit.

Daaruit komt “Shades of Love” voort, een vrolijk, kwiek en radiovriendelijk nummertje dat gaat over het enige wat we als mens echt gemeen hebben: de behoefte aan liefde, in welke vorm of betekenis dan ook. Dat die verbinding met een ander essentieel is, moet uit deze track blijken. Subtiel percussie- en keyboardwerk geeft invulling aan de zwoele stemmen van The Joy. Baanbrekend is “Shades of Love” zeker niet, maar als we een prognose moeten maken van waar dit nummer zal eindigen, durven we ons geld wel zetten op een laag plekje in de Ultratop. Moest het dat niet halen, dan zal het in ieder geval een perfect anthem zijn om een drankje op te doen met de zon op onze bol.

The Blessed Madonna: Facebook / Instagram / Website
The Joy: Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yussef Dayes - "Rust" (feat. Tom Misch)

Wanneer Tom Misch en Yussef Dayes muziek lossen let je maar beter op, want het tweetal schiet meestal récht in de roos….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Dance The Night"

Net zoals er ieder jaar weer een aantal enorm geanticipeerde albums zijn, zijn er altijd ook wat films waar velen reikhalzend naar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.