Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Elmer – “Sorry”

‘Sorry’ zei Elmer vorige week toen haar nieuwste single toch nog niet op Spotify stond zoals de bedoeling was. Die sorry was vrij ironisch, want haar nieuwste single heet eveneens “Sorry”. Eerder bracht de Nederlandse al nummers uit als “Suzan & Freek” en debuutsingle “Je Vader”, met catchy lijnen als ‘ik neuk je vader zonder condoom’ en ‘ik heb schijt aan de sociale conventies’. Dat laatste is meteen duidelijk met een blik op Elmers instagrampagina waar genderrollen worden omgekeerd en er gelachen wordt met die sociale conventies. Elmer rapt zelf dat ze heel goed kan rappen en rijmt dat op haar ode aan Suzan en Freek lekker met strapon. Het is dus duidelijk dat ze het over van alles en nog wat heeft en vooral over de dingen waar we niet graag over praten. Elmer is de anti-popster die we anno 2023 verdienen en ondertussen is ze al aan een kleine opmars bezig in Nederland, dus hopelijk volgt België snel.

‘Als ik sorry zeg, cijfer ik mezelf weg’ wordt vrijwel meteen een aantal keer herhaald vooraleer ze ‘SORRY’ schreeuwt en de drop aanbreekt. “Sorry” is alweer een stoere track waarop Elmer haar attitude er van af springt. Het is eveneens zeer dansbaar en maakt stilzitten zelfs een uitdaging. Doorheen het nummer komen er een hoop onverwachte twists aan bod en zo blijft het lied een ontdekkingstocht waarvan je na een paar luisterbeurten nog niet helemaal doorhebt hoe die in elkaar zit. Elmers muziek klinkt niet alleen leuk en dansbaar, maar heeft ook inhoud en dat is deze keer niet anders. “Sorry” gaat over dat vrouwen te vaak sorry zeggen en ze zich daardoor soms wegcijferen. Wegcijferen doet Elmer niet met haar muziek, want haar nieuwe single springt er opnieuw helemaal uit. Toch zal “Sorry” zeker niet bij iedereen in de smaak vallen, maar wij vinden het wel een cool nummer. En aan wie het niet leuk vindt: sorry.

Instagram / TikTok / Website

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Noorderslag 2024: Het ei in de bal

Nadat al het Europese talent het drie dagen voor het zeggen had, staat Noorderslag volgeboekt met zowel talentvolle als klinkende Nederlandse acts….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normandie - "Sorry"

Veel geheimen heeft de Zweedse band Normandie niet meer te verbergen in aanloop van hun nieuw album Dopamine. Het drietal loste sinds deze…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Elmer: 'Elmer is een sukkel en heeft daarom meer te zeggen'

De Nederlandse Elmer creëerde een kleine rel door deel te nemen aan De Slimste Mens met een plaksnor, staat op het podium…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.