Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coely – “Kaos”

© CPU – Chris Stessens

De Belgische hiphopkoningin Coely vierde vorig jaar haar grote comeback met de singles “Alive” en “Run It Up“, waarmee ze de eerste nummers van haar tweede album uitbracht. Met haar debuutalbum Different Waters slaagde ze er in 2017 in om heel België te veroveren, won ze een MIA en stond ze vooral op elk groot festival met een show om u tegen te zeggen. Er wordt dus al lang uitgekeken naar een nieuw project van de Antwerpse energiebom, want de voorproefjes op o.a. Pukkelpop afgelopen zomer waren ontzettend veelbelovend.

Voor haar eerste single van 2023 gooit ze meteen een van haar grootste kanjers in de strijd. “Kaos” is een nummer dat live al ontzettend goed onthaald werd en ook de studioversie onderstreept wat iedereen al lang weet: Coely is absolute wereldklasse. In de strofes bouwt ze elke keer weer op richting het refrein waar ze met de drums en gitaar voor kippenvel zorgt met haar stem. “Kaos” is een echte wervelwind van een nummer en heeft het potentieel om haar volgende hit te worden, want de rockinvloeden in deze track werken voortreffelijk.

Op 25 maart staat Coely in de Ancienne Belgique in Brussel en op 31 maart staat ze in De Roma in Antwerpen.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Coely: 'De echte Coely-stem heb ik pas gevonden tijdens corona'

Nog maar net terug van Studio Brussels Snowcase en juist gerecupereerd van corona, bracht Coely afgelopen vrijdag haar tweede album uit. Het…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coely - Alive (★★★★): Herboren en levendiger dan ooit

Sinds haar eerste album Different Waters zes jaar geleden legde een virus de wereld plat, werd Coely moeder en doorstond ze een depressie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.