Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coely – “Kaos”

© CPU – Chris Stessens

De Belgische hiphopkoningin Coely vierde vorig jaar haar grote comeback met de singles “Alive” en “Run It Up“, waarmee ze de eerste nummers van haar tweede album uitbracht. Met haar debuutalbum Different Waters slaagde ze er in 2017 in om heel België te veroveren, won ze een MIA en stond ze vooral op elk groot festival met een show om u tegen te zeggen. Er wordt dus al lang uitgekeken naar een nieuw project van de Antwerpse energiebom, want de voorproefjes op o.a. Pukkelpop afgelopen zomer waren ontzettend veelbelovend.

Voor haar eerste single van 2023 gooit ze meteen een van haar grootste kanjers in de strijd. “Kaos” is een nummer dat live al ontzettend goed onthaald werd en ook de studioversie onderstreept wat iedereen al lang weet: Coely is absolute wereldklasse. In de strofes bouwt ze elke keer weer op richting het refrein waar ze met de drums en gitaar voor kippenvel zorgt met haar stem. “Kaos” is een echte wervelwind van een nummer en heeft het potentieel om haar volgende hit te worden, want de rockinvloeden in deze track werken voortreffelijk.

Op 25 maart staat Coely in de Ancienne Belgique in Brussel en op 31 maart staat ze in De Roma in Antwerpen.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste Belgische albums van 2023

2023 was alweer goed gevuld met nieuwe muziek. Niet alleen internationale kleppers deden onze harten sneller slaan, maar ook op Belgische bodem…
LiveRecensies

Dour 2023 (Festivaldag 4): Dansen en daveren

Dour gaat dit weekend zijn laatste dagen in, maar aan een zomerse sfeer en onuitputbare muziekschatten was er op dag vier geen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.