FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Les Nuits Botanique maakt eerste 50 namen bekend met o.a. The Haunted Youth, Courting en ECHT!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Van 27 april tot en met 7 mei kan je dit jaar weer terecht in de Brusselse Botanique voor het spannendste lentefestival van het land, waar de programmatoren de spannendste en boeiendste acts van het moment een podium geven. Naast heel wat nationaal talent zoals The Haunted Youth, ECHT!, Mustii, COLT, Mia Lena, Ada Oda en MEYY, komen ook heel wat internationale artiesten naar onze hoofdstad om op een van de vier podia nieuwe muziek voor te stellen. Zo is het vooral ook uitkijken naar de Liverpoolse rockgroep Courting, de folkheld Bill Callahan, het Londense hiphopcollectief NiNE8, de Franse hyperpopnieuwkomers ELOI en Babysolo33, de folk-rock van Oracle Sisters, de Londense multi-instrumentalist Coby Sey en de elektronische klanken van Flavien Berger.

Les Nuits Botanique vindt plaats van 27 april t.e.m. 7 mei 2023 in de zalen van de Brusselse Botanique. Voor meer info en tickets kan je terecht op hun website.

Ontdek hier de volledige line-up:

Ada Oda (BE) – Albin de la Simone (FR) – Annabel Lee (BE) – Anna B Savage (UK) – Aurel (BE) – Babysolo33 (FR) – BRNS (BE) – Coby Sey (UK) – COLT (BE) – Courting (UK) – deathcrash (UK) – Doria D (BE) – ELOI (FR) – ECHT! (BE) – Eosine (BE) – Flavien Berger (FR) – Gros Coeur (BE) – ICO (BE) – Jeanne Added (FR) – Jean-Paul Groove (BE) – Johan Papaconstantino (FR) – Kathryn Joseph (UK) – KAU Trio (BE) – Kuna Maze (BE) – Lazuli (FR) – Lo Bailly (BE) – Lucrecia Dalt (CO) – marcel (BE) – Mia Lena (BE) – Miel de Montagne (FR) – Mustii (BE) – NiNE8 (UK) – Oete (FR) – Oracle Sisters (UK-FI) – Oiseaux-Tempête & Friends (w/ Ben Shemie / Mondkopf / GW. Sok / Jean Michel Pires) (FR-CA) – Pierres (BE) – Sarah Davachi (CA) – SOROR (BE) – TUKAN (BE) – UZI FREYJA (FR) – Zaho de Sagazan (FR) – Clara! (BE) – Eden Samara (CA-UK) – Lyzza (NL-BR) – Sagat (live) (BE) – Space Afrika (live) (UK) – Uniiqu3 (US) – Yung Singh (UK)

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult aan met Fontaines D.C., Romy, Inhaler, Sugababes en meer!

De krokusvakantie is voorbij, dus keert ook de organisatie van Pukkelpop terug naar het bureau. Dat betekent met andere woorden dat er…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2023 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.