Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ava Max – “Dancing’s Done”

Voor 2018 was Ava Max redelijk onbekend, totdat ze dus dat jaar doorbrak met het hitje “Sweet But Psycho”. Ondertussen is Amanda Koci, zoals de zangeres echt heet, niet meer weg te denken uit het poplandschap. Op haar debuutalbum was het dan wel even wachten. Heaven & Hell verscheen namelijk in 2020. Voorlopig is dat nog haar enige langspeler, maar daar zal volgend jaar verandering in komen. Max brengt dan Diamonds & Dancefloors uit, waarvan ze al eerder drie nummers van uitbracht. “Dancing’s Done” is een vierde voorproevertje, waarin we de zangeres op een andere manier horen.

Dat disco een rode draad zal vormen in Max’ aankomende album, bleek al uit haar vorige uitgaves zoals “Weapons”. Ook op “Dancing’s Done” is dit het geval, maar de zangeres weet er haar eigen ding van te maken. Ze teleporteert ons niet muzikaal naar de jaren tachtig, maar we horen wel nog steeds een typisch Ava Max-popliedje met daarin lichte disco-elementen. Het is catchy en aantrekkelijk op het eerste gehoor en er steekt genoeg afwisseling in de instrumenten waardoor we het kunnen blijven beluisteren. Met “Dancing’s Done” zou Max zowaar weer een hit in haar handen kunnen hebben.

Diamonds & Dancefloors verschijnt op 27 januari.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Astrid S - "Fuck Off"

De Noorse singer-songwriter Astrid S is een talentvolle artieste met een uniek popgeluid, die bekend staat om haar krachtige teksten en aanstekelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.