Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ava Max – “Dancing’s Done”

Voor 2018 was Ava Max redelijk onbekend, totdat ze dus dat jaar doorbrak met het hitje “Sweet But Psycho”. Ondertussen is Amanda Koci, zoals de zangeres echt heet, niet meer weg te denken uit het poplandschap. Op haar debuutalbum was het dan wel even wachten. Heaven & Hell verscheen namelijk in 2020. Voorlopig is dat nog haar enige langspeler, maar daar zal volgend jaar verandering in komen. Max brengt dan Diamonds & Dancefloors uit, waarvan ze al eerder drie nummers van uitbracht. “Dancing’s Done” is een vierde voorproevertje, waarin we de zangeres op een andere manier horen.

Dat disco een rode draad zal vormen in Max’ aankomende album, bleek al uit haar vorige uitgaves zoals “Weapons”. Ook op “Dancing’s Done” is dit het geval, maar de zangeres weet er haar eigen ding van te maken. Ze teleporteert ons niet muzikaal naar de jaren tachtig, maar we horen wel nog steeds een typisch Ava Max-popliedje met daarin lichte disco-elementen. Het is catchy en aantrekkelijk op het eerste gehoor en er steekt genoeg afwisseling in de instrumenten waardoor we het kunnen blijven beluisteren. Met “Dancing’s Done” zou Max zowaar weer een hit in haar handen kunnen hebben.

Diamonds & Dancefloors verschijnt op 27 januari.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "Tattoos"

Natalie Jane is een heus TikTok-fenomeen die fans verzamelde met nummers te coveren in grote parkings. Die bevatten een goede akoestiek voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer - "Make You Mine"

Madison Beer is al even bezig aan een opmars binnen de muziekwereld. Haar debuutplaat scheerde hoge toppen en ook Silence Between Songs,…
AlbumsRecensies

Natalie Jane - Where Am I? (★★): Tienerpop met een mooie stem

Ze maakt nog maar sinds 2021 muziek, maar de wereld leerde Natalie Jane vorig jaar pas echt kennen toen ze viraal ging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.