Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kat Leon – “See You In My Dreams”

Kat Leon staat vooral bekend als frontvrouw van de Amerikaanse rockband Holy Wars. Enkele jaren geleden verloor ze haar beide ouders, wat haar muzikale inspiratie veranderde en waardoor ze besloot om solo te gaan. Ze is nog steeds actief bij Holy Wars, maar brengt regelmatig ook op zichzelf muziek uit. Leon heeft nu al drie ep’s op haar naam staan, waarvan de laatste, The World Is Waiting, nog maar dit jaar uitkwam. Net voor het einde van dit jaar brengt ze nog een nummer uit, dat ze schreef voor de aankomende film uit de After-reeks.

Met “See You In My Dreams” krijgen we een verleidelijke kant van Kat Leon te horen. Tijdens de strofes houdt ze het rustig en trekt vooral het vingergeknip onze aandacht. In de refreinen pakt de Amerikaanse het iets steviger aan en zakt haar stem een beetje weg naar de achtergrond, waardoor de focus vooral komt te liggen op de zware bassen die er iets zwoel aan toevoegen. Leon laat haar stem aantrekkelijk klinken, maar het nummer breekt vooral open tijdens een muzikale climax net voor het einde. “See You In My Dreams” is daarmee dan ook een geslaagd lied en past perfect bij de After-reeks.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

néomí - after (★★★½): Een prachtig gebroken hart

Sinds de release van haar debuutsingle “if i wasn’t made for love“, lijkt het nooit echt stil te worden rond de Nederlands-Surinaamse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.