Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lip Service – “Flood” 

Dat de Sint recentelijk vele Belgische schoorstenen van dichterbij kwam bekijken, weerhoudt Lip Service er niet van onze imaginaire schoenen rijkelijk te vullen met nog meer snoepgoed. De band bekogelt ons met de ene na de andere single uit hun opkomend album Funny Face, als ware het een adventskalender-esque reeks aan kleine voorproevertjes. Niet dat je ons hoort klagen: een voor een kriebelen ze de muziekliefhebber in ons achter de oren. Zowel “Funny Face” als “Humble Me” wisten ons al te bekoren. Het viertal, bestaande uit goedgestemde zus en broer Cornelus, toetsenist Mathijs Steels (Shht) en drummer Roel Delplancke (Lézard), stelt ons heden nooit meer teleur.

Met single “Flood” gaan ze iets anders te werk dan van te voren. Het nummer zet zwoel in en gaat nog zwoeler verder. Het zou ons niet verbazen dat een luisteraar als bijwerking van de muziek plots een surfboard op zijn kerstwenslijstje zou willen zetten. Of toch gewoon een concertticket om het liedje live te zien? Een van die twee raden we je alvast zonder twijfel aan. Doch het nummer over tweede indrukken gaat, hoeft de band zich weinig zorgen maken over hun eigen eerste indrukken. Met elke nieuwe single zijn we meer onder de indruk. We kijken dus uit naar het hele album, dat de rekken ziet in januari.

Op 9 februari stelt de band dat album voor in VIERNULVIER.

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

86 posts

About author
Streep™
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lip Service - Funny Face (★★★★): Zonnebrand en zonneschijn

Lip Service is een vierkoppige videospeldraak die zich gaandeweg tot de allesverslindende big boss van het alternatieve indieparcours heeft gewerkt. De band…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lip Service – “Humble Me”

Lip Service is nog maar actief sinds 2019, maar laat menig muziekliefhebber toch al nieuwsgierig opkijken. Het ziet er naar uit dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lip Service - "Funny Face"

Lip Service is terug van weggeweest, en dat dan wel met een heel feestelijke single release show! Hun nieuwe liedje “Funny Face”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.