Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Pink Lemons – “Crumbs”

© CPU – Jan Van Hecke

Het jonge Vlaams-Brabantse vijftal The Pink Lemons haalde in 2020 nog de finale van Sound Track, maar grepen helaas (onverwacht) naast de eindoverwinning. Datzelfde jaar konden ze ons al overtuigen met hun fijne ep Saturday Ease, maar sindsdien verschool de groep even in de studio om te werken aan hun debuutalbum. Dat album is intussen eindelijk klaar en krijgt vandaag een eerste vorm dankzij de single “Crumbs”.

We horen heel wat evolutie in het nieuwe nummer van The Pink Lemons. Een melancholische waas neemt ons meteen bij de hand om ons gedurende drie minuten en 36 seconden niet meer los te laten. Een vertederende fragiliteit kenmerkt “Crumbs” en toont vooral ook dat de 21-jarige frontvrouw Jessica King over een stemgeluid beschikt dat nog heel wat mensen zal ontroeren. In “Crumbs” worden de muzikale en vocale accenten steeds op het juiste moment gezet, waardoor we gebannen blijven luisteren en zelfs een traan over onze wang kan rollen. Een fenomenaal einde toont de kwaliteiten van dit vijftal, dat in 2023 sowieso nog veel potten zal breken.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Claud - "Wet" & "Crumbs"

Fans van Claud hebben misschien al opgemerkt dat de Amerikaanse artiest dit jaar al wat nieuwe nummers heeft uitgebracht. Die singles zullen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Pink Lemons - “Bittersweet”

Met twee ep’s en één single op het palmares zou je kunnen denken dat The Pink Lemons het groen nog achter hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rebecca Black - "Crumbs"

Jarenlang werd Rebecca Black uitgelachen en gekleineerd, maar dat ze de grotere persoon in kwestie is, liet ze de afgelopen jaren zien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.