Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky – “Shittin’ Me”

©CPU – Chris Stessens

A$AP Rocky staat nog maar eens in de picture. Deze keer echter niet met een nieuw schandaal of zijn relatie met Rihanna, maar gewoonweg met nieuwe muziek. De Amerikaanse artiest werkt nu al een tijdje aan een opvolger voor het in 2018 verschenen Testing. De afgelopen drie jaar dropte A$AP Rocky sporadisch nieuwe nummers om zijn fans zoet te houden. In de tussentijd stampte hij ook nog eens een eigen designmerk (Hommemade) uit de grond en ging hij met Red Hot Chili Peppers op Europese tour. De agenda van Rocky is met andere woorden propvol, al vond hij wel nog een gaatje om een nummer te maken voor de soundtrack van het gamespel Need For Speed: Unbound. 

A$AP Rocky neemt ons op “Shittin’ Me” mee op een rotvaart door een futuristische stad vol flashy en flitsende kleuren. De loeiharde beat laat er van bij het begin geen gras over groeien en neemt je vrijwel meteen op sleeptouw. Met een paar goed geplaatste, kleine veranderingen in de beat blijft “Shittin’ Me” twee en een halve minuut spannend. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ongenaakbare flow van A$AP Rocky, die ons nostalgisch doet terugdenken aan zijn succesvolle hoogdagen van TestingOp tekstueel vlak blijft hij wel de clichés opzoeken, maar dat vergeven we hem dankzij de vermakelijke verpakking.

InstagramFacebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1870 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky - "Same Problems?"

Het Amerikaanse woelwater A$AP Rocky is de laatste tijd heel wat broodkruimels aan het lossen in de aanloop naar zijn nieuwe album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Yung Lean - "Lazy Summer Day" & "Chinese Restaurant"

Yung Lean rust niet op zijn lauweren en heeft alweer vers materiaal klaar. De Zweedse rapper was een van de eerste artiesten…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Danger Mouse & Black Thought - Cheat Codes (★★★★): Zwaargewichten bundelen hun krachten en telefoonboekje

Black Thought, het alias van Tariq Luqmaan Trotter, kennen we al bijna 35 jaar als bezieler en voornaamste lyricist van The Roots….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.