Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence – “I Want It All”

©CPU – Stijn Verbruggen

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren tourde hij heel Europa rond en vorig jaar bracht hij zijn eerste langspeler uit. Deze bevatte onder andere de hit “Arcade” en single “Love Don’t Hate It”. “Arcade” werd in het mitst van de lockdown in 2020 een heuse TikTok-hype en belande zo zelfs in de Billboard Top 100 in de US.

Met “I Want It All” weet Duncan Laurence ons iets anders te brengen dan de piano ballades die we van hem gewoon zijn. De Nederlandse singer-songwriter lijkt met zijn nieuwe muziek een andere kant van zichzelf te willen laten zien . Net als in Duncans vorige single “Electric Life” zijn er in dit nummer meer drums en gitaren aanwezig dan we normaal van hem gewoon zijn. Wat wel hetzelfde is gebleven is Duncans heldere en grandioze stem die het lied draagt en ook de piano is nog steeds van de partij. Dat is hoe Duncan ons aan de start van de song weet beet te nemen. “I Want It All” begint namelijk zoals vele van zijn andere nummers met enkel zijn stem en een piano, maar dat is van korte duur. Bij het refrein doen krachtige drums en snaarinstrumenten hun intrede en vliegt het spreekwoordelijke dak eraf. Gedurende de hele song wisselt Duncan af tussen een rustige piano in de strofes en krachtige beats in het refrein. Kortom, een hele fijne nieuwe single, deze van Duncan Laurence!

Facebook/ Instagram/ Website 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

 

Related posts
AlbumsRecensies

Movulango - The Irony (★★★★): Vonken groeien uit tot inferno

Exact een jaar geleden waren we laaiend enthousiast over de eerste ep van Movulango. Het nom de plume van Mozes Mosuse bleek…
AlbumsRecensies

Natalie Jane - Where Am I? (★★): Tienerpop met een mooie stem

Ze maakt nog maar sinds 2021 muziek, maar de wereld leerde Natalie Jane vorig jaar pas echt kennen toen ze viraal ging…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.