Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Adja – “Told you so”

© CPU – Chris Stessens

In ons Belgenlandje is het winnen van een muziekwedstrijd vandaag de dag (helaas) nog steeds de snelste weg naar de top. VI.BE lanceerde daarom kansenparcours Sound Track, waarin we afgelopen editie kennismaakten met de Brusselse Adja Fassa. De jonge zangeres ging in de Ancienne Belgique zelfs met zowel hoofdprijs als publieksprijs aan de haal, wat des te opvallender was gezien ze op dat moment nog geen enkel nummer had uitgebracht. Daar komt nu weliswaar verandering in met “Told you so”; een debuutsingle die Adja meteen op de kaart zet en waarmee ze meteen duidelijk maakt waarom ze de verdiende winnares was.

Met een kleine vijf minuten op de klok ziet “Told you so” er op het eerste zicht wat aan de lange kant uit. Bij de eerste tonen wordt echter al snel duidelijk dat Adja er een genot om naar te luisteren van maakt. Zo voelt haar met soul doordrenkte stem al snel aan als een warm dekentje voor deze koude dagen, maar doet ook de zwoele en haast jazzy instrumentatie daar nog een schepje bovenop. Denk aan Jorja Smith, maar dan nog uitbundiger en krachtiger. ‘My time is now!’, haalt Adja uit: iets waar we haar alleen maar in kunnen volgen. Met “Told you so” bewijst de zangeres namelijk dat ze een meer dan in de gaten te houden zangeres is binnen het Belgische muzieklandschap, maar op termijn misschien ook wel daarbuiten.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1878 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #39

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adja - "To be naive"

Enkele weken geleden bracht Adja Fassa haar debuutsingle “Told you so” uit; meteen ook de druppel die ons er van overtuigde om…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen 2023: Adja

We ontdekken dagelijks nieuwe nummers, albums en vooral ook nieuwe artiesten. Sommige acts laten zelfs zo een grote indruk achter, dat we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.