Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles WILSN – “Hurts So Bad” (feat. Josh Teskey) & “Come On Over My Way”

© Michelle Pitiris

De beste manier om jezelf als artiest op de kaart te zetten is natuurlijk een deftige langspeler uitbrengen. Binnenkort mogen we dan ook eindelijk het debuutalbum van WILSN, Those Days Are Over, verwachten. Vorig jaar debuteerde de Australische met “You Know Better” en ook dit jaar kregen we al enkele leuke singles van haar te horen, zoals “If You Wanna Love Me”. De jonge zangeres verwerkte al eerder soul in haar nummers en het lijkt bijna een kenmerk van haar te worden. Deze nieuwe “Hurts So Bad” en “Come On Over My Way” passen dan ook perfect in haar discografie, maar toch weet ze te verrassen.

Voor “Hurts So Bad” werkte WILSN samen met Josh Teskey, lid van de soul-bluesband The Teskey Brothers. Opzich is deze samenwerking geen verrassing, maar het is wel verbazend dat soul het merendeel van het nummer overneemt. Eerder verwerkte ze soul-elementen in een rocknummer, maar nu wil ze zichzelf blijkbaar volledig overgeven aan het genre en dat klinkt wel goed. WILSN en Teskey weten een gezellige vibe te creëren en slepen ons mee in een lied dat bijna als een georkestreerde dialoog klinkt. “Come On Over My Way” klinkt dan weer iets rustiger en de Australische zangeres staat er deze keer alleen voor. De focus ligt hier ook meer op haar krachtige stem en ze is duidelijk niet bang om te tonen wat ze aankan. We moeten toegeven dat deze onze favoriet van de twee is, want de zangeres geeft zich vocaal volledig bloot op een manier die onze mond bijna doet openvallen. WILSN is een artieste om in de gaten te houden en van ons mag dat debuutalbum zo snel mogelijk uitkomen.

Het debuutalbum van WILSN, Those Days Are Over, komt uit op 3 februari 2023.

Facebook / Instagram / Website

 

 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.