Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HYRA – “Seventh Heaven”

Veel mensen associëren vooral PC Music en Charli XCX aan hyperpop, maar er zijn nog heel wat leuke artiesten die binnen het genre nog wat onontdekt zijn. De Amerikaanse zangeres HYRA probeert daar al een tijdje verandering in te brengen en zet daarvoor TikTok in om haar muziek te promoten. Nadat ze met “Miss Understood” en “REM (No Sleep)” dit jaar al twee bescheiden hitjes op het platform had, blijft ze verder werken aan nieuwe muziek. Haar grootste troef blijft haar liefde voor de muziek van de jaren 2000, wat je ook heel duidelijk kunt horen in haar muziek.

Op “Seventh Heaven” neemt ze ons mee naar de zevende pophemel en krijgen we meteen flashbacks naar de beginjaren van Miley Cyrus en Selena Gomez. De productie zit boordevol synths en bouwt op naar een refrein waar ze voor een aanstekelijk ritme kiest. Ook voor deze single is geen enkele dansvloer veilig, want de onweerstaanbare beats zorgen ervoor dat niemand kan stilstaan op “Seventh Heaven”. HYRA is het soort popartiesten die in 2022 terug voor een frisse wind zorgen in tijden waarin bijna elke radiohit hetzelfde klinkt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1708 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Frost Children – “FLATLINE”

De hyperexperimentele muziekcollectie van Lulu en Angel Prost valt niet in hokjes in te delen. Het New Yorkse duo haalt inspiratie uit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single RYL0 - "Thru My Chest"

Hyperpop blijft een genre dat onze interesse blijft wekken en dankzij o.a. Charli XCX de weg richting mainstream stilaan vindt. Toch zijn…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.