Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HYRA – “Seventh Heaven”

Veel mensen associëren vooral PC Music en Charli XCX aan hyperpop, maar er zijn nog heel wat leuke artiesten die binnen het genre nog wat onontdekt zijn. De Amerikaanse zangeres HYRA probeert daar al een tijdje verandering in te brengen en zet daarvoor TikTok in om haar muziek te promoten. Nadat ze met “Miss Understood” en “REM (No Sleep)” dit jaar al twee bescheiden hitjes op het platform had, blijft ze verder werken aan nieuwe muziek. Haar grootste troef blijft haar liefde voor de muziek van de jaren 2000, wat je ook heel duidelijk kunt horen in haar muziek.

Op “Seventh Heaven” neemt ze ons mee naar de zevende pophemel en krijgen we meteen flashbacks naar de beginjaren van Miley Cyrus en Selena Gomez. De productie zit boordevol synths en bouwt op naar een refrein waar ze voor een aanstekelijk ritme kiest. Ook voor deze single is geen enkele dansvloer veilig, want de onweerstaanbare beats zorgen ervoor dat niemand kan stilstaan op “Seventh Heaven”. HYRA is het soort popartiesten die in 2022 terug voor een frisse wind zorgen in tijden waarin bijna elke radiohit hetzelfde klinkt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single caro♡ - "4ever1"

Wie hyperpop zegt, komt al snel uit bij het binnen het genre iconische PC Music. Het platenlabel en kunstcollectief van producer A.G….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Speed Drive"

Barbie is nu al een van de populairste films van het jaar. De nieuwe film van Greta Gerwig met Margot Robbie in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & twst - "QT"

Charlotte Meyntjens heeft de afgelopen maanden een grote groeispurt genomen met haar project MEYY. Sinds haar verhuis naar Londen, werkte ze in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.