Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuw single Mahalia – “Bag Of You”

© Kamilia Sain

Dat de Brits-Jamaicaanse Mahalia geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken werd in 2018 al duidelijk. Met “I Wish I Missed My Ex” haalde ze scherp uit naar haar – al dan niet fictieve – ex en leek een grote doorbraak om de hoek op haar te wachten. Inmiddels lijkt het allemaal wat rustiger te zijn geworden rond de zangeres, al haalt ze nog steeds met de regelmaat van de klok uit naar ex-vriendjes. In het voorjaar kregen we met “In The Club” nog een rustiger r&b-liedje waarop ze vriendschap onder de loep nam, maar nu is het alweer tijd voor wat anders. Naar aanleiding van de release van “Bag Of You” maakte Mahalia gebruik van haar sociale kanalen om het over onderwerpen te hebben die niet altijd even makkelijk aan te snijden zijn.

Net als op “In The Club” kiest Mahalia ook op haar recentste single voor een rustigere sound die getuigt van volwassenheid. Het zachte gitaarspel zorgt voor zonnestralen doorheen het wolkendek terwijl de zanglijn eerder doet denken aan een dagboekfragment. ‘I’m sorry if I come off like I’m needy / All I need to know is that you need me’, klinkt het en daarmee laat de anders zo scherp met woorden uithalende Mahalia ook even haar onzekerheid zien. Vooral naar het einde toe krijgen we een heel lieflijk geluid dat zowaar het einde van de uitbundige clubbangers van de zangeres aankondigt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

RM - Indigo (★★★½): Een persoonlijke rit vol gedachten

BTS is een groep die we bijna niet meer moeten voorstellen. De Zuid-Koreanen begonnen in 2013 en behoren vandaag tot een van…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "In The Club"

De Brits-Jamaicaanse Mahalia laat absoluut niet met zich sollen, laat dat duidelijk zijn. Een van haar eerste grotere singles “Wish I Missed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.