Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres – “6am”

Uit Compton komt niet alleen de grootste hiphopartiest van deze generatie, maar ook dé veteraan van de deephousecultuur. Channel Tres doet die status nu al meer dan vijf jaar alle eer aan met zijn typerende mix van coole housebeats en zwoele vocals. Zijn herkenbare stem leende hij overigens ook al aan artiesten als Mura Masa, Disclosure en Tove Lo en toch scoort hij vooral met zijn eigen werk. “Top Down” is binnen de deephousecommunity al lang een klassieker en ook met “Tunnel” en “Sexy Black Timberlake” nam hij de clubs in een handomdraai over. Zijn nieuwste creatie “6am” zal zich moeiteloos in dat rijtje kunnen voegen, want ook daarmee zal hij de dansvloer overnemen.

De zomer mag dan alweer een tijdje achter de rug liggen, maar met “6am” katapulteert Channel Tres ons weer naar zomerse dagen. Een zonnige en funky housebeat met verrassend veel groove zet ons haast vanzelf in beweging en dat zonder ook maar een moment te vervelen. De heerlijke instrumental is natuurlijk een ding, maar wat “6am” zo leuk maakt zijn de speelse teksten. Dat het refrein bestaat uit amper een zin (‘We ain’t leaving’) maakt het allemaal nog een tikkeltje meer catchy. Channel Tres heeft er met “6am” een ideale partystarter bij.

Warm je dansbenen al maar op voor het voorjaar van 2023, want op zaterdag 18 maart staat Channel Tres in de Botanique.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2028 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Andromedik, Becky Hill, Wunderhorse, Channel Tres en meer naar Pukkelpop 2024

De paasvakantie is net voorbij, dus is ook de zomervakantie niet meer veraf. Hoewel de festivalzomer van 2024 nog moet losbarsten, belooft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres - "Walked In The Room"

Mister Sexy Black Timerblake is hier weer. Zijn laatste ep Real Cultural Shit was daar een uitstekend voorbeeld van en dit mochten we…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Volcano (★★★): Same old lava

Waar Jungle in zijn begindagen baadde in mysterie, straalt de band rond Tom McFarland en Josh Lloyd nu vooral muzikale zonnestraaltjes uit….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.