Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres – “6am”

Uit Compton komt niet alleen de grootste hiphopartiest van deze generatie, maar ook dé veteraan van de deephousecultuur. Channel Tres doet die status nu al meer dan vijf jaar alle eer aan met zijn typerende mix van coole housebeats en zwoele vocals. Zijn herkenbare stem leende hij overigens ook al aan artiesten als Mura Masa, Disclosure en Tove Lo en toch scoort hij vooral met zijn eigen werk. “Top Down” is binnen de deephousecommunity al lang een klassieker en ook met “Tunnel” en “Sexy Black Timberlake” nam hij de clubs in een handomdraai over. Zijn nieuwste creatie “6am” zal zich moeiteloos in dat rijtje kunnen voegen, want ook daarmee zal hij de dansvloer overnemen.

De zomer mag dan alweer een tijdje achter de rug liggen, maar met “6am” katapulteert Channel Tres ons weer naar zomerse dagen. Een zonnige en funky housebeat met verrassend veel groove zet ons haast vanzelf in beweging en dat zonder ook maar een moment te vervelen. De heerlijke instrumental is natuurlijk een ding, maar wat “6am” zo leuk maakt zijn de speelse teksten. Dat het refrein bestaat uit amper een zin (‘We ain’t leaving’) maakt het allemaal nog een tikkeltje meer catchy. Channel Tres heeft er met “6am” een ideale partystarter bij.

Warm je dansbenen al maar op voor het voorjaar van 2023, want op zaterdag 18 maart staat Channel Tres in de Botanique.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1724 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tove Lo - Dirt Femme (★★★★): Vrouw van onze (pop)dromen

Sommige artiesten zijn zoals een goede, Franse, rode wijn: ze worden alleen maar beter met de jaren. De Zweedse popster Tove Lo…
AlbumsRecensies

Mura Masa - demon time (★★★★): Doe wat je wilt

Er zijn muziekliefhebbers die meteen beginnen huiveren bij het horen van de termen ‘dj en producer’. In bepaalde gevallen valt dat zeker…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.