Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL – “Kus Me Even”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De kans dat superfans van MEROL afgelopen week een traantje lieten, is zeker bestaande. De Nederlandse moest na haar eerste aflevering in de finaleweken van De Allerslimste Mens Ter Wereld het spel meteen verlaten, maar maakt dat nu wel meteen goed met een gloednieuwe single. “Kus Me Even” zien als de kers op een heerlijke taart is daarbij overigens ook geeneens zo’n gekke gedachte. De zangeres mag 2022 namelijk gerust het beste jaar uit haar muzikale leven noemen. Zo veroverde ze elk podium waar ze kwam met debuutplaat Troostprijs onder de arm en won ze bijgevolg ongelooflijk veel zieltjes. Dat ze het ijzer bij deze smeedt nu het heet is, kunnen we MEROL dus allesbehalve kwalijk nemen.

MEROL noemde haar nieuwste creatie zelf al een soort nazomerhitje en daar blijkt geen woord van gelogen. “Kus Me Even” ligt perfect in de lijn van Troostprijs en kan zo teren op een zwoele baslijn en wat dromerige discopopinstrumentatie. De hoofdrol is vanzelfsprekend weggelegd voor de zoete stem van de zangeres zelf, die in de refreinen de singletitel zo vaak herhaalt dat het haast onmogelijk is om niet mee te zingen. De Nederlandse doet met andere woorden wat we ondertussen van haar verwachten. Verwacht daarbij geen moeilijk nummer, maar wel gewoon een degelijke popsong die ongetwijfeld zal uitgroeien tot een hitje. MEROL doet het met andere woorden weer!

MEROL heeft op 27 november een uitverkocht Ancienne Belgique op de planning staan. Op 2 en 4 maart staat ze in een uitverkochte De Roma.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1634 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter vult affiche aan met Liam Gallagher, Ben Howard, Lil Nas X, Iggy Pop en veel meer!

Na een maandje afwezigheid is ook Rock Werchter weer uit zijn winterslaap gekomen, en dat doet het festival meteen met een pak…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL - "Applaus"

Er lijkt voorlopig geen einde te komen aan de absolute hoogdagen van de carrière van MEROL. De Nederlandse zangeres speelde afgelopen jaar…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2022 volgens verschillende Belgische en Nederlandse artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.