Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eden Hunter – “You Don’t Have to Save the World”

© Jack Alexander

Afgelopen zomer vervulde Eden Hunter haar eigen levensdroom: ze trok naar Los Angeles en speelde er enkele shows. De Britse zangeres is al een tijdje aan het timmeren aan haar doorbraak en komt met elke release dichterbij dat grote moment. Vorige zomer mocht ze o.a. het voorprogramma verzorgen van Tom Grennan en speelde ze op het populaire popfestival Mighty Hoopla. Volgende week speelt ze haar headlineshow in Londen, waar ze heel wat nieuwe muziek zal voorstellen. Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat ze nog een nummer zou uitbrengen voor dat belangrijke moment.

Eden Hunter staat bekend voor haar zeemzoete popmuziek en maakt die status op “You Don’t Have to Save the World” volledig waar. Het nummer is een fijn popdeuntje dat wat voorspelbaar is, maar ook wat verrassende elementen heeft zoals de laatste bridge die het tempo even wisselt. Haar glasheldere stem doet precies wat we ervan verwachten en trekt de strofes nog wat meer open, maar het zijn de refreinen die we helemaal in ons hart sluiten. “You Don’t Have to Save the World” toont dat niet elke superheldin een cape draagt, want Eden Hunter schittert ook zonder superheldinnenpak.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1722 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eden Hunter - "Twenty."

In Londen wordt Eden Hunter al gehandeld als de volgende popster die met haar vrolijke muziek de hitlijsten kan veroveren. In 2021…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eden Hunter - "Chance My Heart"

Een maand geleden debuteerde Eden Hunter met “Weightless“, dat we als een vederlicht nummer met hitpotentieel beschreven. De Britse zangeres maakt al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Eden Hunter - "Weightless"

In Groot-Brittannië worden de toekomstige pophelden steeds opgepikt door het gerenommeerde BBC Introducing, dat op zo goed als elk groot festival opkomende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.