Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eden Hunter – “Twenty.”

In Londen wordt Eden Hunter al gehandeld als de volgende popster die met haar vrolijke muziek de hitlijsten kan veroveren. In 2021 debuteerde de jonge zangeres met haar schattige single “Weightless”, die we toen prezen omwille van de fijne sound, en ook dit jaar pikten we ze al op met haar single “Chance My Heart”. Het wordt dus tijd dat de rest van de wereld volgt, want de jonge zangeres heeft er heel veel zin in. Volgend weekend staat ze namelijk in het voorprogramma van Ella Eyre en Tom Grennan, maar mag ze ook de main stage veroveren van het populaire popfestival Mighty Hoopla in haar thuisstad. Redenen genoeg dus om met een nieuwe single op de proppen te komen.

Op het vrolijke “Twenty.” horen we duidelijk hoe ze verder is geëvolueerd en krijgen we opnieuw een verfrissende popsingle die alle elementen bevat om een plekje in je afspeellijst te bemachtigen. De grootste troef van het nummer is de grote charme die ze weet te verspreiden in de refreinen en die een lichtjes nostalgische toets krijgen door de tekst. Ze vraagt zich als jonge twintiger namelijk af wie ze is en waar ze naartoe wilt. Die moeilijke levensvragen verpakt ze in een bijzonder catchy nummer met ontzettend dansbare synths. We zijn en blijven fan van Eden Hunter en hopen haar binnenkort eens op een Belgisch festival te zien.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1790 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eden Hunter - "You Don't Have to Save the World"

Afgelopen zomer vervulde Eden Hunter haar eigen levensdroom: ze trok naar Los Angeles en speelde er enkele shows. De Britse zangeres is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid - "Blue"

Met “Don’t Kill My Vibe” veroverde de Noorse Sigrid Solbakk Raabe, ofwel Sigrid, heel wat harten. Haar frisse, aanstekelijke popliedjes vielen keer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.