Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eden Hunter – “Twenty.”

In Londen wordt Eden Hunter al gehandeld als de volgende popster die met haar vrolijke muziek de hitlijsten kan veroveren. In 2021 debuteerde de jonge zangeres met haar schattige single “Weightless”, die we toen prezen omwille van de fijne sound, en ook dit jaar pikten we ze al op met haar single “Chance My Heart”. Het wordt dus tijd dat de rest van de wereld volgt, want de jonge zangeres heeft er heel veel zin in. Volgend weekend staat ze namelijk in het voorprogramma van Ella Eyre en Tom Grennan, maar mag ze ook de main stage veroveren van het populaire popfestival Mighty Hoopla in haar thuisstad. Redenen genoeg dus om met een nieuwe single op de proppen te komen.

Op het vrolijke “Twenty.” horen we duidelijk hoe ze verder is geëvolueerd en krijgen we opnieuw een verfrissende popsingle die alle elementen bevat om een plekje in je afspeellijst te bemachtigen. De grootste troef van het nummer is de grote charme die ze weet te verspreiden in de refreinen en die een lichtjes nostalgische toets krijgen door de tekst. Ze vraagt zich als jonge twintiger namelijk af wie ze is en waar ze naartoe wilt. Die moeilijke levensvragen verpakt ze in een bijzonder catchy nummer met ontzettend dansbare synths. We zijn en blijven fan van Eden Hunter en hopen haar binnenkort eens op een Belgisch festival te zien.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1568 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 4): En op het einde wint de groove

Het is een cliché, maar de laatste dag van een festival is altijd wat lastiger. Zeker op Pukkelpop waar we 260 artiesten…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 1): Home sweet home!

Maurits Westerik mag dan al drie jaar de touwtjes in handen hebben bij Best Kept Secret, het is echter zijn allereerste editie…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sigrid - How To Let Go (★★★½): Een volwassen tweede

Een paar jaar geleden stormde de Noorse Sigrid Solbakk Raabe, beter bekend als gewoon Sigrid, een beetje uit het niets de muziekwereld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.