banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Eden Hunter – “Weightless”

In Groot-Brittannië worden de toekomstige pophelden steeds opgepikt door het gerenommeerde BBC Introducing, dat op zo goed als elk groot festival opkomende artiesten mag programmeren en hen doorheen het jaar voorstelt op de radio. Eden Hunter heeft het geluk ook ontdekt te zijn door de redactie en kan alvast rekenen op een groot aantal fans door haar liveshows. Haar eerdere singles laat ze nu voorgoed achter, want haar nieuwe single “Weightless” bestempelt ze als haar ware debuutsingle, waarmee ze zich als onafhankelijke artiest wilt lanceren.

“Weightless” is het eerste deel van een trilogie en het eerste visitekaartje van haar herlancering als artiest. Het nummer heeft heel veel weg van Lily Allen, door de minimale productie in de strofes en de opbouw richting het refrein. “Weightless” is een vederlicht nummer dat je makkelijk kan verteren en dat niet al te veel poespas nodig heeft om te overtuigen. Als ze in de toekomst nog wat meer experimenteert met haar sound, kijken we er nog een tikkeltje meer naar uit waar haar reis naartoe zal gaan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1418 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eden Hunter - "Chance My Heart"

Een maand geleden debuteerde Eden Hunter met “Weightless“, dat we als een vederlicht nummer met hitpotentieel beschreven. De Britse zangeres maakt al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Walt Disco – “Weightless”

Afgelopen jaar tekende Walt Disco een contract bij het label Lucky Number, dat naar eigen zeggen geen belang hecht aan een genre….
Filmpje van de week

Filmpje van de week 29 februari – 6 maart

Het komt iedere week weer neer op een uitdaging, maar dat schrikt ons niet af. Flink wat filmpjes, vooral mooie, maar ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.