Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Golin – “Rowdy”

© Nikola Lamburov

K-pop is reeds beroemd en berucht dankzij grootheden als BTS en BLACKPINK, maar het wordt stilaan tijd dat er wat meer aandacht is voor J-pop (aka Japanse pop). We introduceren vandaag in ieder geval een van de interessantste namen die je binnen dat genre in de gaten moet houden, want de Japans-Amerikaanse zangeres Golin speelt graag met de grenzen van het genre. Ze laat de grenzen tussen J-pop, glitchcore, hyperpop en experimentele clubmuziek namelijk moeiteloos vervagen in haar interessante producties. De laatste maanden werkte ze dan ook samen met umru (Charli XCX, Dorian Electra) en Glasear (ericdeo, Glaive).

Iedereen die zin heeft in goede rave, kunnen we “Rowdy” enkel aanraden. Het nummer bevat namelijk alle elementen die we in een goed hyperpopnummer anno 2022 zoeken. Opzwepende beats die ons uit onze stoel rukken, distorted stemeffecten waardoor we in een trance raken en vooral leuke futuristische melodietjes. “Rowdy” mag dan wel op het eerste gehoor zeer experimenteel klinken, er zit ook een toegankelijk karakter in het nummer waardoor we de Japanse tekst niet moeten begrijpen om verliefd te worden op het nummer. Golin is het volgende hyperpoptalent om van dichtbij te volgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1711 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HYRA - "Seventh Heaven"

Veel mensen associëren vooral PC Music en Charli XCX aan hyperpop, maar er zijn nog heel wat leuke artiesten die binnen het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kitty - "Sacrilicious"

Op TikTok kan je heel wat opkomende artiesten ontdekken die zonder label hopen door te breken en op de meest creatieve manieren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.