Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joshua Radin – “Broken”

De Amerikaanse singer-songwriter Joshua Radin is niet de bekendste in onze contreien. Toch is de kans groot dat je toch al één of meerdere van zijn nummers gehoord hebt. Radin heeft er namelijk een patent op om nummers te schrijven die in TV-series gebruikt worden. Zijn zeemzoete liedjes passen perfect bij series als Grey’s Anatomy en Bones. Ook bij Ellen Degeneres was hij een graag geziene gast, hij verzorgde zelfs de muziek bij haar huwelijk. Het getuigt dat hij van geen kleintje vervaard is. Toch doet zijn naam in België amper een belletje rinkelen, dus het wordt tijd om daar verandering in te brengen.

De inspiratie voor deze “Broken” vond Radin na het zien van A Good Person, een film van zijn goeie vriend Zach Braff die volgend jaar uitkomt. Geraakt door het escapisme dat Braff in het verhaal verweven heeft, kroop Joshua Radin in zijn pen, of beter gezegd achter zijn piano. De aanslagen zijn zo zuiver dat ze direct binnenkomen. De samenzang met Anya Marina is zo breekbaar en mooi dat elke coach van The Voice Van Vlaanderen zich direct zou omdraaien. Maar wanneer de strijkers hun intreden maken wordt het misschien allemaal iets te stroperig. Joshua Radin weet maar al te goed hoe hij de gevoelige snaar moet raken. Hij heeft er zowaar zijn handelsmerk van gemaakt. Op zich is deze “Broken” een mooie ballade, alleen is hij een beetje verveld tot een artiest die steeds hetzelfde trucje opvoert.

Instagram / Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés & Pink Sweat$ - "Broken"

We voorspellen Sofía Valdés al een tijdje een mooie toekomst, maar het blijft vooralsnog wachten op een echt grote doorbraak. Met ep’s Ventura en In…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Haunted Youth - "Broken"

Het is misschien nog wat vroeg om het met honderd procent zekerheid te zeggen, maar het ziet er vooralsnog naar uit dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Palaye Royale – “Broken”

Een jaar na de laatste singlerelease pakt de alternatieve rockband Palaye Royale uit met – we zijn niet anders gewend – opnieuw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.